Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok képesek önzetlenül szeretni a párotokat?

Figyelt kérdés

Ha úgy érzitek, hogy nem figyel kettőtökre / rátok úgy, ahogy szükségetek lenne rá (egészséges keretek között), akkor ez nem nehezít meg mindent a ti részetekről, mielőtt beszélnétek erről?

Pl. ugyan olyan érdeklődőek tudtok maradni a párotokkal szemben, ha egy-egy pillanatban valamiért kevésbé fontosak vagytok (vagy csak így éreztek) számára?

tegnap 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Ebből egy szót se érteni.
tegnap 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha átmeneti állapot miatt viselkedik úgy, mintha kevésbé lennék fontos - pl mittomén év végi bolondok háza van a munkahelyen, mint most nálunk, rengeteg munka, stressz, esetleg túlóra, azon simán túlteszem magamat, mert tudom, hogy van egy dátum, amikor vége ennek az állapotnak.

Ha minden látszólagos ok nélkül, akkor nem, nyilván van oka a dolognak, pl enyhül a szeretet részéről, már csak megszokás (nem kell lángolóan szerelmesnek lenni ahhoz, hogy normálisan viselkedj a pároddal, kifejezd a szeretetedet, ha ez nem megy, akkor nyilván ott már szeretet se nagyon van, nemhogy szerelem), ilyen esetben én nem kapálózok, az én érzéseim is elmúlnak.

tegnap 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Semennyire. Párkapcsolatban nincs feltétel nélküli szeretet.
tegnap 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es mondja.

Nyilván ha stresszes, egy nagyon fontos vizsgára készül, túlórázik, beteg, elvesztette egy szerettét stb. akkor megértem, hogy nem tud 100%-ot beleadni a kapcsolatba, és igyekszem "pótolni a hiányt".

Ha viszont ez az időszak extrém módon elhúzódik, netán az okát sem tudom, hogy mi a baj, akkor egy idő után az én lelkesedésem, segítő szándékom is kopik.

A párommal ezért szoktuk mondani egymásnak, ha rossz időszakunk van. Mindkettőnknek sokat jelent, ha jelezzük, hogy "figyi, nem veled van baj, csak kimerült vagyok". Ilyenkor igyekszünk extrán kedvesek és odaadóak lenni egymással.

Azzal viszont nem lehet mit kezdeni, ha valaki magába zárkózik.

tegnap 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, az ilyesmi elég kiâbrándító, csak eltávolít.
ma 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy idősöm egyre jobban.
ma 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Hanyagoló nem törődöm nőzős pasik mellett én is keresek mást, akinek fontos vagyok. Mivel szeretethiányt vált ki.
ma 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!