Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem? 23/F

Figyelt kérdés
Instán megkeresett a napokba egy csaj, itt lakik 4-5km-re tőlem. Likeolgatott meg ilyenek, szóval ráirtam mi a helyzet, aztmondta erre várt. Irogattam vele pár napig, semmi gond nem volt, rendes, szép lány. Megkérdezte viszont milyen magas vagyok:// Sajnos 155 se vagyok, nem tudom nehéz elhinni. Úgy döntöttem letiltom és ennyi. Semmi értelme ezt leírni neki. Igazam van?

dec. 10. 21:11
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Jól döntöttem szerintem, erre a következtetésre jutottam, köszönöm a tanácsokat.
dec. 11. 21:42
 22/42 anonim ***** válasza:

Ne nyugtasd magad.

Nem döntöttél jól. :-(

Írj rá a csajra hogy innál egy kv-t vele.

De tedd hozzá hogy nem zavar hogy alacsonyabb vagy?

Hidd el nem gáz!

dec. 11. 22:43
 23/42 A kérdező kommentje:
Ezen a platformon inkább idősebb generáció van, ahogy észrevettem. 35-40-50 éves korára az ember máshogy gondolkozik, meg más is volt az a világ ahol felnőttek ők. #22 De, sajnos nagyon gáz. Red flag. A mai fiatalok viselkedését jobban értem, mint akármelyik 40 éves, nem bántásból. Tapasztaltam, tudom, hogy a beszélgetés végét jelenti, ha megírom. Nyilván nem én kezdtem az egészet, de én vagyok aki lezárta, mert okosabb vagyok annál, hogy ilyenekre pazaroljam az energiám, pénzem, és lelki erőmet, aztán igazából akármit is tehetek, nem számítok férfinek a nők szemébe. Arra koncentrálok amihez értek, a pénzkereséshez, ami elöbb utóbb megfogja hálálni magát és soha többet nem kell ilyen dolgokon stresszelnem.
dec. 11. 23:33
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de ha te eleve tudod, hogy ez volt a legjobb döntés, eldöntötted, hogy csak így lehet jó, akkor minek tettél fel kérdést?
dec. 11. 23:37
 25/42 anonim ***** válasza:

Szerintem meg degradálod magad. :-(

Arról nem beszélve hogy a pénz az csak egy dolog te is tudod legbelül.

Nem írtad hogy mennyivel magasabb a csaj?

dec. 12. 00:22
 26/42 A kérdező kommentje:
Nem érdekes jó?? Nem érdekes mennyivel magasabb. Amúgy 155centi. Kamuztam, nem tiltottam le, irogattunk kicsit még, direkt húztam a választ, minden tök jól ment, mindent beszivezgetett, sőt le is írta hogy “örülök, hogy írtál”. Aztán a végén azért se akart elmenni aludni anélkül, hogy ne adjak választ milyen magas vagyok. Le írtam, hogy 152. Ma ráírtam és megkérdeztem találkozunk e majd ő pedig kerek perec megmondta, hogy bocsi kedves vagyok meg minden de nem fog hitegetni, nem szeretne tőlem semmit és ennyi. Örültök?? Mindenki örül??? Mondtam, hogy nekem volt igazam… vagyis igazan lett volna ha letiltom a g****be és leszarom a “lépj túl lesz jobb is” kommenteket. Vígasztal, hogy ma is kaptam ingyen 2000ft ot és csináltam belőle 10.000et. Amolyan bármiből is pénzt csináló ember vagyok, szóval ezen sosem aggódtam hogy megvegyek e maganak valamit vagy mikor egyek éttermbe, mert akkor eszek amikor akarok. A pénz vígasztal egyedül.
dec. 12. 01:27
 27/42 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszod el van ferdítve úgy érzem.

3 cm nem a világ te is tudod.

dec. 12. 10:13
 28/42 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is csak kisarkítod a dolgokat. De az is lehet csak egy kitalált sztori az egész.
dec. 12. 10:19
 29/42 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kamu, nem írt neki csak letiltotta a csajt. Kis puhapöts, nem a magasságoddal van baj, selejt vagy agyilag.
dec. 12. 10:19
 30/42 A kérdező kommentje:
Utolsó három, nektek elég unalmas és sikertelen életetek lehet. Leírtam utoljára mi történt. Valóban irogattam vele 3 napig és amíg nem jött szóba a magassàg addig flörtölt a csaj meg minden. Nem kell elhinni ha nem akarjátok, én legalább körbeutazom a világot, van pénzem, tudok valamivel kompenzálni, szerintem inkább az irigykedés megy mostmár azoktól akik nem képesek normálisan befektetni…
dec. 12. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!