Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú:Szeretlek! Lány: Én is! (Ohh basszus hogy szakítsak vele, mit mondjak? ) Mit gondoltok erről? Előfordult már veletek?
Fiúként írom, hidd el, hanyagold ezt a szöveget hogy nem tudod te se mit akarsz, ez egy nagyon elhasznált duma. Hidd el, hogy ezzel nem leszel "finomabb", hogy nem vagy konkrét, mert ezzel csak az lesz, hogy ő tétlen, bizonytalan helyzetben remélgetheti, hogy ez azt jelenti, hogy akár visszamész, de te is tudod, hogy nem úgy fogsz dönteni, mert neked ez már nem boldog kapcsolat. És amikor pl hagyod 1 hónapig, hogy kétes helyzetben rád várjon, (ami magában is elég idegesítő) és utána közlöd, hogy sajnos úgy döntöttél, hogy nem akarod, kb az egyik legnagyobb kicseszés, amit tehetsz vele, azért rá is gondolj, ne csak magadra!
Szerintem ilyen helyzetben mondd meg most, és ha később találkozol másokkal, akik nem jönnek be, és visszaszeretsz a régibe (így szokott lenni sokszor) akkor esetleg hozd fel neki újra.
oh rosszabb helyzetben vagyok:) A 27 éves barátom fülig szerelmes még belé, 3 éve együtt vagyunk, meg van már minden tervezve, lassan a kezem megkéri. Én meg már csak barátságot érzek.
Ő: Megígéred, hogy örökre velem maradsz kicsim?
Én:..."kínos csend"..Aha, persze kicsim:) (Na most vagyok bajban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!