Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerettek meztelenül lenni a párotokkal? Tehát nemcsak szex miatt, hanem akár filmnézés alatt,vagy csak passzióból például.
Figyelt kérdés
dec. 10. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, kifejezetten szeretek
Igen, előfordul néha
Nem, nincs rá igényem
Nem, kifejezetten taszít
28 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én mindig meztelenül vagyok itthon. A férjem fázós, ő még aludni is pulcsiban szokott.
2/4 anonim válasza:
Mi évek óta együtt vagyunk, de ha meztelenül lát, abból szex lesz. Elképzelhetetlen, hogy levetkőzök, pl filmezéshez hozzá bújok, és semmi nem lesz. Szóval nem igazán jellemző, max utána meztelenek maradunk egy darabig. Ő utál boxer nélkül lenni, az mindig van rajta+laza otthoni póló+gatya. Általában én is ilyesmikben vagyok, boxer nélkül persze.
3/4 anonim válasza:
Ha úgy adódik, nem bánom, ha meztelenek vagyunk. Pl zuhanyzás után simán összebújunk, aztán nézünk valamit. De külön nem szoktunk nekivetkőzni, hogy na most akkor pucéran csináljunk ezt vagy azt. (Nyilván szexen kívül.)
4/4 anonim válasza:
Nem. Alváson, szexen és fürdésen kívül nem szeretek meztelenül lenni, kényelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!