Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen van egy szimpatikus srác, hogyan kezdeményezhetnék?
Figyelt kérdés
Egyetemen (a szakomon, ahova én is járok) van egy srác, aki nagyon szimpatikus nekem. Általában egyedül van és max 1-2 másik sráccal beszélget, de velük sem sokat van együtt. Nem használ instát vagy egyéb social média platformokat szóval nagyon nehéz dolgom van, élőben nem tudom mit kezdjek magammal, úgy érzem, ha csak simán odamegyek hozzá, akkor kínos lesz és furának fog tartani. Na meg azt sem tudom pontosan mit mondanék neki, ha odamennék. Ötletek? 20/Ldec. 9. 21:43
1/10 anonim válasza:
Játszd el, hogy elraboltak és csak ő tud megmenteni. Béreljél ki egy sárkányt vagy nem tudom, esetleg kérj meg pár maszkos banditát, hogy vigyenek pár kört az elkötött postakocsival.
2/10 anonim válasza:
Ha van közös órátok, akkor megkérdezheted, hogy tudna-e segíteni neked, mert pl. tetszett neked, ahogyan szemináriumon/gyakorlaton válaszolgatott a kérdésekre, hozzászólt a dolgokhoz stb. Vagy bevetsz egy olyan trükköt, hogy megkérdezed, megtartják-e x órát, mert olyat hallottál, hogy talán elmarad. De akár őszinte is lehetsz vele, hogy szeretnéd őt jobban megismerni, ebben még nincs semmi rossz, nem viselkedsz rybancosan.
3/10 anonim válasza:
Hogy lehetsz egyetemistaként ennyire...........
4/10 anonim válasza:
Valami könnyed ürüggyel szólítsd meg.
Kérj egy tollat, aztán amikor visszaadod kérdezd meg, merrefelé lakik, stb.
5/10 anonim válasza:
4 egyetemen 90%-ban laptopot meg tabletet használnak, nem tollat
6/10 anonim válasza:
Csak szimplán menj oda hozzá, hogy szimpatikus neked és ha neki is megfelelne akkor szívesen megismernéd.
Ne gondold túl. Mi férfiak faék egyszerűek vagyunk.
7/10 Grizesteszta válasza:
Pont azert jo a toll, mint urugy. Nem hasznalok, de most megis cetlit kene irni akarmiert... Es lehet menni egyutt kavezni vagy orara...
8/10 Grizesteszta válasza:
Es ha erdrkled a sracot plussz nem hulye, maris leveszi, hogy ismerkedni szerrtne a kerdezo. ;)
9/10 anonim válasza:
Azért lehet, hogy fura lenne bárkinek, ha elsőre azt kérdeznék meg tőle, hogy hol lakik.
10/10 anonim válasza:
Nekem aki tetszik, azt nem félek hazáig kivetni, meg be is követem minden platformon rendesen, nehoggy lemaradjak valmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!