Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ennek mi értelme?
Barátnőm szinte minden nap megkérdezi szeretem e, ő életem szerelme, meg hasonlók.
Őszintén nem tudok ezzel mit kezdeni,mert a tetteimen nem azt látja hogy ne szeretném. Meg kezd zavarni hogy állandóan ezt kérdezi.
Tehát annyira szereted, hogy ha ezt megkérdezi, akkor csak ezért kidobod? Hát, te tudod...
De egy kapcsolatnak valóban ott van vége, mikor ezt mindennap el kell játszani. Két okból. 1. A barátnő kételkedik abban, hogy szeretve van, egyáltalán nem érzi. 2. A kérdező valóban nem szereti már, ha ennyire nehezére esik ezt a szemébe mondani.
Innentől meg egyértelmű a szakítás, felesleges erőltetni.
#11 baromság!! A barátnője bizalmatlansága nem a kérdezőből fakad, ez már alapból benne volt, a barátja később jött. Tipik lelkiserult lány, aki egy kapcsolatban sem lehet boldog.
És miért kellene minden nap mondogatnia és BIZONYGATNIA, hogy szereti? Minden nap öljön meg érte egy sárkányt? Vagy mit csináljon, hogy elhiggye és miért kellene csinálnia?
Hangsúlyozom, nőként írom mindezt. #1 voltam
Amúgy ez szerintem simán lehet preferencia. Vannak emberek akik elvannak kevés fizikai érintkezéssel, másoknak meg mindig fognia kell egymás kezét, simogatni egymást, stb.
Vannak akik simán elvannak, ha külön kell lenniük akár huzamosabb ideig a párjuktól, mások meg egy napig vannak külön, és már hiányolják a másikat.
Ugyanez van a szerelmi vallomással is; van akinek csak akkor indul jól a reggele, ha a párja elmondja neki hogy szereti, másoknak meg elég az, ha életükben egyszer hallják.
A probléma akkor van, ha más a szeretetnyelvetek a pároddal. Ha pl te fizikailag szeretsz közel lenni a párodhoz, de neki mindig fáj a feje, az nem jó, pláne ha ő szeretné ha naponta kifejeznéd hogy mennyire szereted, te meg a falra mászol ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!