Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Érdemes volna tovább erőltessem ezt?
Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert iszonyat módon tetszik egy lány. Még együtt voltam a barátnőmmel, de már akkor megbabonázott. Aztán tőle függetlenül szakítottunk és persze be is próbálkoztam. Néhány alkalommal találkoztunk futólag, úgyhogy ráírtam Facebookon. Egy napot írtunk, de úgy tűnt nekem, hogy nem túl érdeklődő. Nem tudom azért volt, mert nem jövök be neki, vagy csak azért, mert mégiscsak egy idegen vagyok. Csalódtam a helyzetben, így többet nem is kerestem, de azért nem feledtem. Ez volt a nyáron. Egyszer láttam nemrég, mindketten autóban ültünk és jó mélyen egymás szemébe néztünk. Azóta még jobban odavagyok érte. Már azt sem bánnám, ha azt mondaná, hogy hagyjam békén, csak tudnám konkrétan, hogy hiába epekedek utána. Talán úgy könnyebb volna elfeledni.
Hogyan tudnám megint felvenni vele a kapcsolatot? Annyira gáznak érzem az egészet, de egyszerűen megszédített.
Kérlek titeket adjatok valami tippet! Írjam le őszintén amit érzek, vagy megint keressem meg valami buta indokkal?
Természetesen, ha lekoptatna, akkor tovább nem zaklatnám, elfogadom az elutasítást, csak akkor tegye meg, viszont így szerintem még ennyit szabad.

"Egy napot írtunk, de úgy tűnt nekem, hogy nem túl érdeklődő. Nem tudom azért volt, mert nem jövök be neki, vagy csak azért, mert mégiscsak egy idegen vagyok. Csalódtam a helyzetben, így többet nem is kerestem..."
Egy nap után nem kerested mert nem esett tőled össze. Ezek után mit akarsz tőle? Helyében már le is tiltottalak volna, de lehet ő nem a tiltogatós/gyerekes típus, vagy tetszel neki.
Hát lehetne neki írni, de csakis őszintén leírni, hogy miért tűntél el és nagyon tetszik. Ha akar ad esélyt.

Igen... Ez az, bánom is, hogy akkor nem voltam kicsit rámenősebb és nem vártam meg, hogy mi lesz a vége.
#3 Egyszerűen csak tetszett már akkor is, de nem történt részemről semmi. Nem kapcsolatba akarok belemenni egyből, hanem ismerkedni vele elsősorban... Amúgy meg egy fél éve szakítottunk, ráadásul a volt barátnőm rögtön utánam kapcsolatba lépett mással, úgyhogy nem hinném, hogy én vagyok a világ rossza.
Ezek után hogyan keressem fel? Szerintem is ostoba húzás volt tőlem, hogy nem kerestem többet, akkor úgy éreztem, hogy kész, nem érdeklem.
Tényleg az volna az egyenes, ha leírnék mindent egy szusza? Teljesen hülyének nézne attól tartok...

Nem gondoltam, hogy el kellene ájuljon, csak reméltem, hogy gördülékenyebben tudunk beszélni. Néhány alkalommal már az első beszélgetés során is megvolt az összhang, de itt nem.
Fölösleges most engem ócsárolnotok, érzem én magamtól is.
Inkább vonatkoztassatok el ettől és próbáljatok meg valami segítséget nyújtani, legyetek szívesek!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!