Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez " nem az én kérésemnek " szól?
Barátnőm szereti a karácsonyt, ezért úgymond " rendet " tesz a cuccai között, legalábbis amit kérek tőle, mert ezek állandó körök köztünk..
Mikor megkérdeztem hogy meddig lesz így rendbe vsgy összébb pakolva egyszer azt mondta hogy amíg kedve van, másodszor azt mondta hogy az ünnepek alatt.
Ezek alapján ne számítsak semmi változásra dologban és vissza áll minden a megszokottba, hiaba most az van amit "kertem"?
10, hát, tekintve, hogy az egyértelmű, hogy nem szereted, nem tudom hogyan kellett volna fogalmazni.
De választ most se adtál, hogy minek vagy vele, ha csak fújsz rá álló nap évek óta.
Azért van vele, hogy elmondhassa, hogy van valakije. Igaz, hogy mindenki tudja, hogy ez a kapcsolat xar, boldogtalanok, mert látszik rajtuk. Igaz, hogy mindenki tudja, hogy ahol ennyi idő alatt nincs gyerek, ott valakinek már nem lehet, mert nem tud csinálni. Igaz, hogy akik be szoktak járni a boltba, azok tudják, hogy ő írja ezeket a kérdéseket. De a lényeg, hogy VAN barátnője.
A másik oka, hogy ez a panaszkodás tölti ki az egész szánalmas kis életét. Imádja magát áldozatnak látni.
Na tessék! Ne sírjon a szád, hogy nem kaptál karácsonyi ajándékot!
Utána kuss! Ezt is osszad be húsvétra, születésnapra, névnapra!
Értelmi és érzelmi intelligenciád alapján így is többet kapsz, mint amennyit érdemelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!