Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reni3110 kérdése:
Az exem miert nem törli a közös képeinket a facebookrol?
Figyelt kérdés
dec. 5. 12:33
12/19 anonim válasza:
Nekem az exem nem igazán volt hajlandó elfogadni a szakítást, fent is maradtak a képeink, meg folyamatosan állította be, hogy kapcsolatban vagyunk. Én elengedtem, minden megjelölést eltávolítottam, elrejtettem a kapcsolati státuszom, és letöröltem. Több barátnője volt azóta, de a mai napig fent van amiket tőlem kapott, meg pár kép (nagyját leszedte). Nekem aztán mindegy, erőszakkal nem tudom leszedetni, nem is érdekel.
13/19 anonim válasza:
Mert még mi halálosan szerelmes beléd.Ugye ezt akartad olvasni?
15/19 anonim válasza:
Ha leveszed róla a megjelölést, az nálad úgysem látszik. Ő is le fogja venni, ha addig nem is, akkor már biztos, ha lesz új csaja.
16/19 anonim válasza:
Attól függ!
Te szakítottál vele vagy ő veled?
17/19 A kérdező kommentje:
16 én vele
dec. 7. 13:39
18/19 anonim válasza:
Ha te szakítottál vele, akkor mér is érdekel?Majd le szedi a képeket, ha kedve lesz hozzá.Most nincs, nem ér rá, kisebb gondja is nagyobb ennél, minthogy a te képeiddel foglalkozzon.Nem te vagy a világ közepe lelkem.Foglalkozz a saját dolgaiddal, vagy írj neki, hogy ideje lenne törölnie szerinted.Vagy gyáva nyuszika vagy?
19/19 anonim válasza:
Butaság ez az egyből mindent törölni kell szokás. Ha tetszik, ha nem, az életetek egy része volt az az időszak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!