Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem ez az idegen pasi? Megijeszt. (lent a többi, olvasd el)

Figyelt kérdés

Szóval úgy 3 hete egy pasi utánam jött az utcán, leszólított, hogy munkát ajánlana a most nyíló üzletében, én lennék a "főnökasszony", csak napi 4 órát kellene dolgoznom, bankba menés, áruátvétel stb., egyszerű, nem nehéz munka és nagy fizetést adna. Megadtam a számomat, gondoltam megfontolom a dolgot, mikor elbúcsúztunk még kezet is csókolt nekem.

Hívott rengetegszer, nem vettem fel a telefont egyszer sem. Tegnapelőtt ismét leszólított az utcán, ugyanott volt, egy bár előtt. Beszélgettünk, mondta, hogy elég lenne ha napi 2 órát dolgoznék, ha problémám van a nyelvvel (nem Magyarországon élek) fizet nekem nyelvórákat, ad autót, hogy tudjak bankba meg ide-oda járni és óriási fizetést kapok majd. Kérdeztem miért nem hirdeti meg inkább az állást, úgy lenne a normális, ő, hogy hát én tetszem neki meg minden, látja, hogy komoly vagyok meg ilyen badarságok. Azt mondta nyáron nyílik a strandja, maradhatnék és napi sok-sok eurot adna stb.

És persze rákérdezett van-e barátom, mondtam, hogy máshol lakik, ritkán találkozunk (meg amúgy sz.rul jövünk ki, de nem ez a lényeg).

Megkérdezte a város melyik pontján lakom, mennyit fizetek a lakásra meg ilyesmi, aztán mennem kellett a buszra.

Hívott, nem tudtam ő az és felvettem, kért, hogy találkozzunk. Azt mondta nagyon jóban lesz részem, nem fogom megbánni és megad nekem bármit, amit akarok, szerinte nagyon illenénk egymáshoz stb. Ismét hívott, nem vettem fel...

Analizálnátok nekem a helyzetemet, kérlek?

2010. nov. 6. 11:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mindig ebben az országban éltem, most költöztem vidékről egy nagyvárosba, de ez a külsőmön nem látszik, szóval nem tudom miért szólíthatott le... Valószínűleg tényleg csak szexet akar, talán még fizetne is érte. :)) Mennyi legyen a tarifa? :))

Hogy tetszik-e....hát én 19 éves vagyok, ő meg minimum 37, persze nem az az elhanyagolt 37, de akkor is...

2010. nov. 6. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Undorító vagy...
2010. nov. 6. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy mar talalkozz vele!! Meg bajod lehet belole. Szerintem is csak le akar veled fekudni,vagy rosszabb esetben kenyszerit majd prostituciora!! Legyel nagyon ovatos, Probald kerulni es meg szamot is csereljel...es vigyazz nehogy elkapjon az utcan sotetben.
2010. nov. 6. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
utolsó, nem kell ezt a csajt kényszeríteni a prostitúcióra, így is egy ribanc, csak eddig kisvárosban élt, azért kérdezi a nagyvárosi tarifát ;)
2010. nov. 6. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
tarifa.. hát ahoz kép kéne rólad h legyen viszonyítási alap, mivel 15-ért nagyon fullos csajokat lehet kapni 1 órára, ugy h lakásra megy vagy mész hozzá és mindent megcsinál amit akarsz :P
2010. nov. 6. 13:00
 16/20 A kérdező kommentje:
De szemetek vagytok... Hát nem vagyok r.banc, ha akarnék pénzért b.szni, lenne akivel, de nem akarok. Amit írtam, vicc volt, azért a röhögőjel a végén, már bocsánat.
2010. nov. 6. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Úristen!! Nagyon vigyázz, ha elfogadod a munkát akkor szinte a lekötelezetje leszel! Ha pedig nem fekszel le vele, ki tudja mit csinál!

Az ilyen nem normális! Jézusom, rázd le azonnal!! Mondd meg neki, hogy sajnálod de szereted a barátodat és neked nem menne ez állás dolog így. Hazudj nyugodtan!!

L/19

2010. nov. 7. 16:00
 18/20 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsodat!!!

Köszi szépen!

:*

2010. nov. 7. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
ajjajj,én szóba sem álltam volna vele az első mondat után...nem hogy a számomat megadjam :O nem tetted jól,csak szexre kellesz,semmi strand nincs is. Arra vigyázz,hogy most hogy nemet mondasz,nehogy erőszakot próbáljon alkalmazni,mert ilyenkor gyakori ez,én nagyon félnék,és féltelek téged is.
2013. máj. 21. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Gyerünk már csomó pénzed lehetne!!!
2014. júl. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!