Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez az idegen pasi? Megijeszt. (lent a többi, olvasd el)
Szóval úgy 3 hete egy pasi utánam jött az utcán, leszólított, hogy munkát ajánlana a most nyíló üzletében, én lennék a "főnökasszony", csak napi 4 órát kellene dolgoznom, bankba menés, áruátvétel stb., egyszerű, nem nehéz munka és nagy fizetést adna. Megadtam a számomat, gondoltam megfontolom a dolgot, mikor elbúcsúztunk még kezet is csókolt nekem.
Hívott rengetegszer, nem vettem fel a telefont egyszer sem. Tegnapelőtt ismét leszólított az utcán, ugyanott volt, egy bár előtt. Beszélgettünk, mondta, hogy elég lenne ha napi 2 órát dolgoznék, ha problémám van a nyelvvel (nem Magyarországon élek) fizet nekem nyelvórákat, ad autót, hogy tudjak bankba meg ide-oda járni és óriási fizetést kapok majd. Kérdeztem miért nem hirdeti meg inkább az állást, úgy lenne a normális, ő, hogy hát én tetszem neki meg minden, látja, hogy komoly vagyok meg ilyen badarságok. Azt mondta nyáron nyílik a strandja, maradhatnék és napi sok-sok eurot adna stb.
És persze rákérdezett van-e barátom, mondtam, hogy máshol lakik, ritkán találkozunk (meg amúgy sz.rul jövünk ki, de nem ez a lényeg).
Megkérdezte a város melyik pontján lakom, mennyit fizetek a lakásra meg ilyesmi, aztán mennem kellett a buszra.
Hívott, nem tudtam ő az és felvettem, kért, hogy találkozzunk. Azt mondta nagyon jóban lesz részem, nem fogom megbánni és megad nekem bármit, amit akarok, szerinte nagyon illenénk egymáshoz stb. Ismét hívott, nem vettem fel...
Analizálnátok nekem a helyzetemet, kérlek?
Mindig ebben az országban éltem, most költöztem vidékről egy nagyvárosba, de ez a külsőmön nem látszik, szóval nem tudom miért szólíthatott le... Valószínűleg tényleg csak szexet akar, talán még fizetne is érte. :)) Mennyi legyen a tarifa? :))
Hogy tetszik-e....hát én 19 éves vagyok, ő meg minimum 37, persze nem az az elhanyagolt 37, de akkor is...
Úristen!! Nagyon vigyázz, ha elfogadod a munkát akkor szinte a lekötelezetje leszel! Ha pedig nem fekszel le vele, ki tudja mit csinál!
Az ilyen nem normális! Jézusom, rázd le azonnal!! Mondd meg neki, hogy sajnálod de szereted a barátodat és neked nem menne ez állás dolog így. Hazudj nyugodtan!!
L/19
Megfogadom a tanácsodat!!!
Köszi szépen!
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!