Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar hogy az exem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar hogy az exem egy masik lanynak csapja a szelet, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgozunk es sajnos igy nem nagyon tudom elkerulni hogy ne lassam minden nap ahogy mas utan szaladgal. Egyebkent tipikus szepfiurol van szo es tenyleg nagyon sok csajnak bejon, amivel o maga is tisztaban van es nincs olyan nap hogy ne flortolne valakivel.

Voltatok ilyen helyzetbe? Mi a jo megolas? Felmondani nem akarok

ma 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát, az exedhez már semmi közöd. Háremet is tarthat akár, egy szavad se lehet ellene.

Mit csinálj? Hát, próbálj ne odanézni. Foglald el magad.

ma 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítottatok? Gondolj erre.
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Na persze, felmondani nem akarsz :) Szerintem azt kellene tenned, ha hosszútávon nem tudod elfelejteni, mert magaddal cseszel ki, hogy minden nap felsérted a saját sebeid... de persze megértem, ragaszkodhatsz ehhez 1-2 évig, és lehet hogy utána is ugyan úgy dühíteni fog... akkor majd talán felmondassz. Lehet csak idő kell neked. Mert ugye örökké élünk, megéri erre pazarolni az idődet :)
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az égadta világon nem kell semmit csinálnod, engedd el, fogadd el, köztetek már vége, mostmár azzal kezd ki akivel akar. Te a munkára koncentrálj, illetve ne őt nézd, ne érdekeljen vele mivan. Te is fogsz ismerkedni mással, idő meg segít.
ma 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Igyál rá hideg vizet.
ma 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Oszt??
ma 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

En kikezdtem vele..

Volt már olyan pasim akivel szakitottunk valojában amugyis csak azert voltam vele mert jobb úgy sincs meg stb, de szakitas után frenzone ban tartottam, bejarkált a munkahelyemre is ajánlottam is más csajnak is hogy felolem fel is szedheti aztán mikor beszéltek vmiert az elkezdett engem zavarni(valszeg az egom..)igy inkább rámentem a pasira es osszejöttem vele megint "unalmamban".

Az egesz nem volt tudatos a részemről amugy.

Amugy ő nekem mai napig is csak egy csettintés. 100 ev mulva is.

ma 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

Vagy azt csinálnám, hogy démonként kacsintva elmegyek mellette allandóan húznám az agyát és röhögnék kb. Vagy direkt flörtölnék aztán húznék a helyemre.

Meg ilyen f.szságokkal szórakoznék a meloban ahogy teszem is másokkal csak hogy legyen már vmi szín is abba hogy napi 8 at ott kell dekkolnom.

ma 18:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Bevallom ilyet én is szoktam csinálni
ma 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
59%

7-8 egy jobb munkahelyen ezért előbb-utóbb kivágnak, csak szólok ;)

Kérdező, semmi közöd az exedhez.

ma 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!