Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek undorító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek undorító, ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok az. Egyik ismerősöm (lány) tiszta szőr (lába, karja, hónalja). Van barátja.

Zavarna titeket, ha szőrös lenne a barátnőtök?

a lány 18 éves

2010. nov. 6. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
nagyon kiábrándító...
2010. nov. 6. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
igen chewbacca él és köztünk jár
2010. nov. 6. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
GORILLA xDDDDD
2010. nov. 6. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Én lányvagyok, de szerintem undoritó. Rajtam pl csaka hajam van ami szőr.^^,
2010. nov. 6. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

És nincs se szempillád meg szemöldököd sem?

Az duuurva. o.O

2010. nov. 6. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez nagyon adta! :D szegény csaj... hülyén nézhet ki.

Amúgy a szőrzet :D minőségétől függ,hogy kiábránditó-e vagy nem. Ha a hónalja alatt egy fekete puli ugat jelentkezéskor az nem túl esztétikus számomra. Lehet,hogy a mai világ tuszkolta ezt belém,nem tudom.

Én azt mondom,hogy a kapcsolatba leszek én a szőrösebb nem. Nem kell átvállalni belőle semmit. :) Itt is az igényesség illetve az ápoltság nyomára gondolok. (hónalj illetve intim zóna)

17f

2010. nov. 6. 17:41
 17/17 anonim válasza:
Az én barátnőm is szőrös és egyáltalán nem zavar.Általában szőrtelenít,de nem mindig,és ilyenkor télen,rossz időben egyáltalán nem.
2010. nov. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!