Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha azt mondja egy férfi, hogy neki nem kell barátnő, mert csak viszi a pénzt?
Kb azt, hogy neki az az élet, hogy munkahely - otthon döglés felváltva, ha van is valami hobbija, az szóló tevékenység és maximum arra költ szívesen. Egy barátnő (meg úgy általában mondjuk az emberek nagy része) meg szeret elmászkálni programokra meg ilyesmi, de arra ő nem akar költeni, mert, ő otthon akar lenni és a csaj is érje be annyival, hogy otthon fekszik a kanapén, aztán szétrakja a lábát, ha a pasinak feláll.
Nemtom, mi felváltva fizettük a programok nagy részét az exemmel, soha eszembe nem jutott, hogy vinné a pénzt, hogy kapcsolatom van, mert eleve érdekeltek ezek a programok, persze lehet, hogy egyedül nem mentem volna el néhányra, szóval ilyen alapon tényleg drágább kapcsolatban lenni, de azért dolgozom, hogy tudjak mit elkölteni az engem érdeklő dolgokra, nem azért, hogy munkaidőn kívül csak poshadjak itthon, míg megint reggel lesz. (Amúgy imádok itthon lenni, nekem is van itthoni hobbim, de kicsit beszűkült az az ember, aki beéri ennyivel szerintem.)
Valszeg azt, hogy vagy:
- eddig nagyon beválasztott és átverhető volt, erre neg rácuppantak a kihasználósok
- olyan az ízlése, hogy csak a magamutogató golddigger insta p...k jönnek be neki, azokat meg nyilván luxi helyekre kell vinni, luxi hotelekbe, utazásokra
- egyszerűen fukar és neki már az is a viszi a pénzt kategória, hogy meghívja egy pohár kólára a nőt vagy moziba néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!