Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja vajon ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja vajon ezt?

Figyelt kérdés

A heti 6 estéből 3 4 a hobbizásával telik. Ilyenkor szó szerint nem szólunk egymáshoz úgy belemerül. Ha mégis szólok valamit ingerült lesz.

Ez megy hetek óta már.

Másnap vagy ha végzett este jön bújik, meg boci szemekkel de én szeretlek, meg szeretem ha átölelsz stb.

dec. 1. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Túl stresszes lehet esetleg a munkahelyén és így próbál kikapcsolódni?
dec. 1. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok óta megy ez, jobban mondva évek óta. De neked most melyikkel van bajod? Hogy hozzád se szól, vagy hogy hozzád akar bújni? Mert ebből leginkább úgy jön le, hogy mindkettő idegesít. Tudjuk, téged az tenne boldoggá, ha munka után takarítana meg pakolna összeroskadásig, mint a mártír anyád. Mondogassa közben ő is, hogy ezt értetek teszem, és senki se hálás? Vagy azt elhagyhatja?

Miért nem szakítasz vele és élsz az anyáddal? Ő pont olyan, amilyen nőre te vágysz.

dec. 1. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Stresszes.
dec. 1. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs szüksége "rád", csak a bújásra. Ezért kár neked ott lenned a közelében. Ha együtt is laktok, minek?
dec. 1. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért vannak együtt, mert a kérdezőnek se a csaja kell, csak valaki. Hogy elmondhassa, hogy van kapcsolatba, végre nem incel. Most már a saját döntése, hogy három éve nem szexel.

dec. 1. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked is találnod kellene valami hobbit, hogy ne kizárólag akkor érezd jól magad, ha a párod szórakoztat. Minden este amikor végzett, veled foglalkozik és minden másnap pedig egész szabadidejében. Szerintem nincs ezzel semmi probléma, de ha neked kevés, akkor érdemes más párt keresni.
dec. 1. 09:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem minden este. Nem kell szórakoztatni nem erről van szó.
dec. 1. 10:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó nem minden este bújik, és nem kell szórakoztatni sem. Meg nem szánja rám a szabadidejét sem..mivel rögtön neki lát miután haza ért.
dec. 1. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Eddig nem azon nyígott, hogy miért nem csinálja a hobbiját a csaj, mikor pénz lett beleölve?

Van sapka/nincs sapka...

dec. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!