Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évesként hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesként hogyan lehet esélyem idősebb partner találásában?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön nem igazán működik, mert mindenki csak korabelivel ismerkedik, vagy már van ezer megkeresése és nem is látja ha rá írnék, élőben pedig nem tudom hogy vagy hol lehetne. Tudom hogy ritka az ilyen, de nagyon szeretnék egy idősebb hölgy barátot, aki mégsem csak barát, hanem kicsivel több, de nem arra gondolok..
nov. 30. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez mostanában elég "népszerű" fantázia a huszonéves kisfiúk részéről de hidd el a 95%-uknak csak fantázia marad. Szerintem a legtöbb esélyed pedig a partnerkeresőkön van ahol nem társat keresnek az emberek hanem szórakozást.
nov. 30. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, és szerinted melyik oldalon van értelme?
nov. 30. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem lehetsz a barátom, bár én férjnél vagyok, és 40 körüli.
nov. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!