Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi alapján már lehetek vonzó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi alapján már lehetek vonzó?

Figyelt kérdés

Egész kicsi fiú korom óta a szemeimet dicsérik, hogy milyen szépek. A formáját is szokták a hosszú szempilláimmal, valamint a kék színét. Nem is mindig nekem mondják direktbe, hanem sokszor hallom vissza. Ez már általában elég ahhoz, hogy ne lehessen csúnyának nevezni?

Az összképet illetve (ha számít) a hajam sötétbarna és 184 cm/74 kg vagyok.

De olvastam már olyat is, hogy a férfiakra, ha nagyon nem tudnak mit mondani rá, mert olyan semmilyen, akkor megdicsérik a szemét.

nov. 30. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Kis tomeget izmot szedj fel es jo lesz. Azert 184cmhez a 74kg eleg karcsu. Szoval szalkasits novessz izmot
nov. 30. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a tökömre mondták, hogy "úristen! Very BIG!", de nem volt szerelem.
nov. 30. 09:34
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 Azon vagyok. :)
nov. 30. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy 184 cms, kék szemű vékony lány az már eleve vonzó. Csak ha nálad is alap hogy magasabb legyen a pasi, az eléggé leszűkíti a kört.
nov. 30. 09:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokan a szemet nézik meg elsőre mindkét nemből és sokaknak fontos. Szóval jó esélyekkel indulsz. :)
nov. 30. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem egy 184 cms, kék szemű vékony lány az már eleve vonzó"

VS

"Egész kicsi fiú korom óta"

Nemvalto kerdezo :)

nov. 30. 10:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy nő volnék.
nov. 30. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem hátrány azért nyilván 😃

de önmagában nem elég. És főleg ne ez jelentse az önbizalmadat.

nov. 30. 10:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát, más nem igazán ad rá okot, mivel kb. ennyiben megáll a tudomány.
nov. 30. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem azt mondják a csajok szép farkam van🤷
nov. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!