Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a régi barátnőm nagyon közel fog lakni hozzánk az mennyire lesz kellemetlen számomra?
Figyelt kérdés
Szakítottunk pár éve. Haragszom is rá. Amikor utoljára szembe találkoztam vele akkor át is mentem a másik oldalra. Most költözés előtt állunk és a családom az ő lakásukhoz nagyon-nagyon közel talált egy megfelelő lakást. Ha odaköltözünk akkor nagyon sokat fogok vele találkozni. Azt hittem már nem fogom látni tőbbet. Erre majdnem a szomszédja leszek. Most kicsit furcsán érzem emiatt magam. Nem szerettem volna már vele soha többet szóba állni. De ha hetente látjuk egymást akkor ezt, hogy oldjam meg. Nem is szeretnék bunkó lenni. Meg sajnálnám is, hogy így bánok vele, pedig megérdemelné. Hogy viselkedjek ha állandóan találkozni fogunk? Egyébként Budapestiek vagyunk. Amikor együtt voltunk nagyon messze laktunk egymástól. Most meg amikor nem szeretném látni sem 10 perc séta lesz a lakásunk egymástól.ma 20:14
1/1 anonim válasza:
Egyrészt évek teltek el, azért feltételezem annyira sikerült már túltenni magad a történteken, hogy ha néha látjátok egymást, akkor köszönj neki. Nem kell jóban lenni, nem kell beszélgetni.
Másrészt meg egyáltalán nem biztos, hogy gyakran fogod látni csak mert 10 percre van egymástól a két lakás. Pár nyugdíjas nénit leszámítva azokat is ritkán látom, akikkel egy épületben lakunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!