Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy felkeltsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy felkeltsem egy férfi érdeklődését?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve nem találkoztam az illetővel, de korábban volt köztünk valami. Most egy olyan eseményre megyek ahol ő is ott lesz, de nem akarom hogy azt gondolja nyomulok rá. Hogyan keltsem fel az érdeklődését anélkül hogy közönséges lennék?

ma 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha érdekled, még megvan a vonzalom akkor ugyanúgy gondol rád mint te rá és ha találkoztok (meg te mosolyogsz rá) majd hozzád megy beszélgetni. Kialakulhat megint szexkapcsolat (/FwB).
ma 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Hát igazság szerint ha fel kell kelteni az érdeklődését az már rég rossz. Ott kéne, hogy legyen eleve benne a személyed miatt...
ma 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

Pasasként mondom, nem leszel közönséges sehogy, tégy bármit.

De ha átesel rajta miniszoknyában egy tálca lenyúlt sütivel, biztos nem fog ellenállni.

ma 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
#3 Pont az egyik legkurwásabb szettet írtad le. Csodálkozom, hogy azt nem írtad, hogy miniszoknyában hajolgasson előtte. -.-"
ma 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem max. annyi lehetőséged van, hogy nézz ki nagyon jól, szemkontaktus, mosoly. Ha te mész oda hozzá, kezdeményezed a beszélgetést, esetleg még terelgeted is a megfelelő irányba, az már sok lehet a fentiekre tekintettel. De szükségtelen is, én azt láttam eddig mindig (másokat figyelve), ha egy férfi akar tőled valamit.
ma 12:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy érdeklem e még mivel régen nem beszéltünk. De azt hallottam mástól hogy most egy másik nővel szokott sokat beszélgetni
ma 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Hát akkor tényleg nem kéne leszólítani és hasonlók. Ha akar majd ő szól hozzád. Bár az is kevés mert lehet csak udvariasság miatt közelítene...
ma 12:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon ciki lenne ha rá kérdeznék a másik nőre?
ma 12:48
 9/11 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
Jó smink, jó parfüm, jó ruha, jó haj, és egy jó beszélgetés, amit te kezdeményezel.
ma 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
30%
A másik nőre ne kérdezz rá, bízz magadban hogy jobb vagy. :)
ma 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!