Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb: hogy szeress...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb: hogy szeress vagy hogy szeretve legyél?

Figyelt kérdés

Tudom, a normális, hogy szeressétek egymást.

De most ezt félre téve.

Egy nem ideális helyzetben, melyik jellegű kapcsolatot választanád?

Mindkettő egy élhető langyos víz. Az egyik mert te szereted főként a másikat. A másik, mert a másik szeret téged nagyon, te kevéssé őt.

ma 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Utóbbi.
ma 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

A valóságot választom, amiben most is vagyok: ha nincs olyan opció, hogy mindkettőt megélhessem egyformán, akkor egyedül vagyok.

Ha valamelyik nem teljesül, hozzá sem akarok érni a másikhoz.

ma 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Mindkettő egyformán, sőt még az is fontos, hogy az illető saját magát is szeresse.
ma 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Hát nekem nagyon kevés örömöm volt abban, hogy én szerettem jobbsn, a más ik verzió sem izgat különösebben, zavarna sőt taszítwna a másik túlzott figyelme, rajongása.

Egyik sem ideális.

ma 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Biztos van aki megalkuszik, de én inkább vagyok/voltam is egyedül mintsem egyoldalú kapcsolatban.

Ha te szeretsz valakit de ő nem akkor csak szenvedsz. Ha a másimszeret de neked igazából nincsenek érzéseid az megint csak híg fos.

ma 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
Azt gondolom mostmár működőképesebbnek, ha a pasi van jobban oda a nőért. Tehát az utóbbi. Persze elengedhetetlen, hogy a nő is tisztelje, szeresse a másikat. Mindkettő fontos de mégis nálam a mérleg oldala oda billen. Voltam már mindkét jellegű kapcsolatban, összehasonlíthatatlan a kettő.
ma 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Is-is. Egyik nálam nem megy a másik nélkül. Voltam párszor olyan helyzetben, ahol csak én szerettem, a másik nem. (Valahogy mindig rossz emberekbe szeretek bele.) De ma már tudod, hogy aki nem szeret viszont, abba nem ölök energiát.
ma 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!