Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolhat arra amit valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolhat arra amit valójában szeretnék majd?

Figyelt kérdés
Egy srácnak, aki tetszik, és ezt valószínűleg tudja is, szülinapja lesz. Még ismerkedés fázisban vagyunk, nagyon az elején, de nem randiztunk. Én is szimpatikus vagyok neki. Ha felköszöntöm a szülinapján, és írok neki, hogy szaladjon ki (mert a közelünkben lakik) egy puszira, gondolhat arra, hogy csókolózni szeretnék vele, és nem csak egy szimpla puszira hívom ki?

nov. 25. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra gondolna hogy ajándékot akarsz neki adni
nov. 25. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Gondolhat is meg nem is. Nem gondolatolvasó senki sem, és nem mindenki próbál meg mindenben jeleket keresni. Ha biztosra akarsz menni, akkor mondd meg konkrétan, hogy tetszik neked és hívd el randizni. De arra nem alapoznék, hogy "majd valami kis szerintem kértértelmű kis cukiságot mondok neki, és abból neki essen le, hogy többet akarok, és hívjon meg ő". Lehet, hogy tényleg csak egy köszöntést és egy baráti puszit lát benne.
nov. 25. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Azért a pusziért tenni is kellene valamit! Egy kapcsolatért meg főleg, te ingyenribi!
nov. 25. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csókolózni akarsz vele akkor ne úgy hívd ki hogy egy puszira, hanem hogy van egy meglepetésed neki. Ha meg csak egy puszira hívod ki akkor úgyis mindegy.
nov. 26. 03:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!