Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem ujra ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem ujra ezzel a novel szerintetek?

Figyelt kérdés

Szakitott velem 3 honapja mert keveset tudtunk talalkozni az en hibambol. Igazabol nem tudtam reagalni a szakitasra csak annyit mindtam jol van. Letiltott mindenhonnan. 1 x dobtam neki smst 1 nem kettonkkel kapcsolatos temaba, csak tudni akartam h all hozzam, visszairt normalisan, de azota nem irtunk egymasnak, megint eltelt 1 csomo ido. Nem tudom h kellene.

Igazabol meg tuti erez irantam mert nem azert szakitott mert ne szereretne. A tiltas is gondolom azert volt mert faj neki az egesz.

Igazabol h visszairt az sms emre sztem jo jel nem utálhat akkor.

Eddig azert nem leptem mert gondoltam hatha elfelejtem, meg buszkesegbol meg nem tudtam mennyire utál de igy mar 3 elteltevel felek vegleg elvesztem, nem tudok rola semmit amiota szakitottunk

Szerintetek mit csinaljak h haladjon a dolog valamerre?

ma 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:

"Szakitott velem 3 honapja mert keveset tudtunk talalkozni az en hibambol."

Ezt nem tudná elfelejteni akkor se ha szánná rá időt. Másrészt nem hinné, hogy szereted hiszen nem harcoltál érte kapcsolatban és szakítás után sem. Mégis mit akarsz tőle ezek fényében? ^^

ma 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom es igaza volt de nem tudtam mit reagalni, meg akkor en is sertve ereztem magam h kidobott, vartam is h tortenjen valami hetek multan. Eltelltek a honapok es nem tudom mit kellene csinalni
ma 16:03
 3/7 anonim válasza:
0%

Megmondani hogy hianyzik es sajnalod???

Tedd ezt te szerencsetlen!

Talalkozz vele, oleld meg.

A kerdesnek vege.

ma 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Személy szerint értem, hogy miért értékeled amikor már vége és miért nem akkor becsülted meg amikor veled volt. A válasz egyszerű: egyáltalán nem szeretted és nem is szereted, csak ismét jó lenne arra, hogy az egód fényezgesse. Le is írtad, hogy felkaptad a vizet mert otthagyott. De meddig szartá volna rá ha hagyta volna, évekig, élete végéig? Ha valakit csak kihasználsz és még mindig csak kihasználni szeretnéd önző módon akkor gonosz vagy. Remélem a büdös életben nem szól hozzád ha lenne pofád felkeresni. Okulj a az esetből. Mással sokkal jobban viselkedj és ha nem szereted, zavar akkor szakíts.
ma 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress új nőt.
ma 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor békén hagyod.Akkor nem voltál hajlandó időt szakítani rá, akkor a jövőben sem fogsz. Az ilyenek mint te is, így működnek.
ma 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért akarod újra kezdeni vele? Mit szeretsz benne? Miért érzed azt, hogy ùjjra kéne kezdeni?
ma 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!