Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem ujra ezzel a novel szerintetek?
Szakitott velem 3 honapja mert keveset tudtunk talalkozni az en hibambol. Igazabol nem tudtam reagalni a szakitasra csak annyit mindtam jol van. Letiltott mindenhonnan. 1 x dobtam neki smst 1 nem kettonkkel kapcsolatos temaba, csak tudni akartam h all hozzam, visszairt normalisan, de azota nem irtunk egymasnak, megint eltelt 1 csomo ido. Nem tudom h kellene.
Igazabol meg tuti erez irantam mert nem azert szakitott mert ne szereretne. A tiltas is gondolom azert volt mert faj neki az egesz.
Igazabol h visszairt az sms emre sztem jo jel nem utálhat akkor.
Eddig azert nem leptem mert gondoltam hatha elfelejtem, meg buszkesegbol meg nem tudtam mennyire utál de igy mar 3 elteltevel felek vegleg elvesztem, nem tudok rola semmit amiota szakitottunk
Szerintetek mit csinaljak h haladjon a dolog valamerre?
"Szakitott velem 3 honapja mert keveset tudtunk talalkozni az en hibambol."
Ezt nem tudná elfelejteni akkor se ha szánná rá időt. Másrészt nem hinné, hogy szereted hiszen nem harcoltál érte kapcsolatban és szakítás után sem. Mégis mit akarsz tőle ezek fényében? ^^
Megmondani hogy hianyzik es sajnalod???
Tedd ezt te szerencsetlen!
Talalkozz vele, oleld meg.
A kerdesnek vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!