Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő önként kiteszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő önként kiteszi nyilvánosan a fél életét a közösségi médiára, akkor miért háborodik fel azon, ha valaki azt néha meg is nézi?

Figyelt kérdés
Egyből repkednek a stalker és hasonló címkék, pedig az kicsit mást jelent. Vagy ha ennyire titkos, miért nyilvánosra állítja? Ha nem ez a célja vele hogy láthatóvá, elérhetővé tegye magát az emberek számára, akkor mégis minek tart fent ennyire részletes profilt, és mégis miért dokumentálja online az élete minden egyes mozzanatát?

ma 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy megnézed?
ma 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit tesz fel?Azt, hogy reggel 2 kilót szart?És zavarja, hogy te ehhez megjegyzést fűztél?
ma 10:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem írok senkihez megjegyzést, sőt manapság arról is mélyen hallgatok, ha valakit megnéztem. Régen ez tök alap volt hogy facen emberek nézik egymást is, manapság láttam mekkora hisztéria van belőle, és sértődés. Élőben is hallottam az elmúlt években sok ilyen panaszt és rantolást nőktől, és itt és más fórumokon is olvastam, hogy sok nő ezt kikéri magának. Mikor, és miért változott ez meg ennyire? Vagy mi ebben a logika? Hát önként pakolja ki magától mindenét, nem?
ma 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes, sosem hallottam még panaszkodni erről egyetlen embert sem.🤷
ma 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!