Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne picit magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne picit magasabb lányokkal is ismerkednem?

Figyelt kérdés
Nők ti adnátok esélyt picit alacsonyabb férfinak? Szégyen vagy nem mindössze 156 centi vagyok. Mondjuk 160 centis nőnél lenne érdemes próbálkozni? Vagy egy ilyen magas férfi alapból ne is álmodjon soha barátnőről?

nov. 24. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha valakinek megtetszik a szemèlyisèged ès összessègèben a külsőd, azt a magassàgod nem fogja èrdekelni, csak az összkèp. Mondom ezt úgy, hogy ismerek most már hàzaspàrt, ahol a férfi màsfèl fejjel alacsonyabb a nőnèl.
dec. 8. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Barátom 3-4 centivel alacsonyabb nálam.

Kutyát sem érdekli a magasságkülönbség:)

dec. 9. 06:23
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Adnék e esélyt? Én pl egyértelműen nem. Sem alacsonyabb ,sem velem egymagas pasinak, mert ez engem zavarna. Nálam A minimum 15 centi amivel szeretem ha magasabb a férfi. A férjem 195cm ❤️. Mindig is hasonló pasijaim voltak. 1x volt 177 centis, de nagyon zavart. Nem is voltunk sokáig együtt. Lehet lepontozni. Az sem érdekel.

De neked nem is 175 centis nőkkel érdemes kezdened. Illetve ha megteszed, hogy nálad magasabbakkal próbálkozol, számolj vele, hogy sok visszautasításban lesz részed.

A legtöbb nőt ez zavarja, én konkrétan csak egyet ismerek akit nem. A Barátnőm pl 178 centi, férje meg 160. Vannak akik kinevetik őket, vagy megszólják a nőt, hogy igénytelen, de Ők szeretik egymást, őket nem zavarja, és ez a fontos.

dec. 25. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Omg 13-as....

Amugy meg az ilyenek mint te kerdezo az elso adodo lehetosegnel lehorgonyoznak es mar reg hazasok! Nem pedig 33 evesen is csak a sultgalambot varjak!

dec. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!