Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a ferfiak mindig csipkelodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferfiak mindig csipkelodnek velem minek veljem?

Figyelt kérdés
Mas munkatarsnoimhez mindig odamennek beszelgetni normalisan, velem meg allandoan csipkelodnek. Sosem bedzelgetnek velem mint a tobbivel. Nem ertem a csipkelodest mert amugy tavolsagtarto tipus vagyok. Pont h beszelgetni szeretek inkabb, erre meg mindegyik ugy kezel mint 1 rib*ancot. 1 ik nem jonne oda normalisan beszelgetni, nemtom akkor a tobbi csajjal miert mukodik. Miert csinaljak velem?

#csipkelődés #Hecceles
nov. 22. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Márpedig többnyire azzal szoktak akit könnyű esetnek tartanak. akiről vagy tudják, vagy sejtik, vagy sokat iszik néha és úgy gondolják akkor belemegy csak szexbe is.

Vagy több pasival volt viszonya.

Vagy esetleg határozatlan kissé gyámoltalan, aki néha megszólalni sem tud típusnak tartják, vagy kis fiatalnak tartják. Aki kicsit félő nem mer visszaszólni ellenkezni.

Van egy lány ismerősöm, soha nem emeli fel a hangját, ha buli akár céges piálni tud, gyenge láncszemnek tűnik, és mint akinek senkije sincs, fiatal is, és ezt sokan kihasználják.

Jól néz ki, de sokan olyan kis bulival piával dumával elcsábíthatónak tartják.

nov. 23. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
A távolságtartás miatt van ez, nem beszélgetsz, nem tud közelíteni senki feléd, emiatt ez a kapacitás.. pár beszólás.
nov. 23. 00:47
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Szegény. :(

Inkább szivatnak, csak finoman fogalmazol.

Valószínű könnyen elnyomhatónak, bánthatónak tartanak, akivel lehet szórakozni.

Nekem anyukám ilyen, ő ilyen kis szende, aranyos, halkszavú.

Mindig mindenki idegesítette, bosszantotta, szórakozott vele, én meg próbáltam több kevesebb sikerrel megvédeni.

nov. 23. 03:24
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenekkel tartani is kell a 3 lépés távolságot mivel ha nem tartod átmennek még beszólogatós köcsögbe is.
nov. 23. 04:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Küld el őket a pcsba!
nov. 23. 07:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Sose dolgoztam mi az a csipkelodes? 31f
nov. 23. 08:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Tudjak hogy nem vagyok konnyuveru, tudjak h regota nincs kapcsolatom sem, es a tavolsagtartas miatt pont h ovatosan kellene kozeledni vagy nem kellene h hozzamszoljanak. Szerintem pont azokkal kellene igy viselkedni akik minden jottmentel agyba bujnak vagy ilyen csacsogos mindenkivel is joba vagyok nokkel.

Sokszor nem is tudok reagalni az elcelodesekre, jobban orulnek ha mondjuk beszelgetnenek velem, akar melorol vagy maganeletrol vagy csak megkerdeznek miujsag

nov. 23. 11:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Nyilvan sokszor szexualis celzatu a csipkelodes aki nem tudna mirol beszelek, de van mikor csak siman kotekednek jatekosan
nov. 23. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne hogyha kinyitnád a szádat és megmondanád nekik, hogy vagy legyenek tisztelettel irántad, vagy hozzád se szóljanak mert nem vagy ribi, se gyenge nőcske aki elájul a köcsög beszólásaik miatt?
nov. 23. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:

#7. De ez őket nem érdekli.

Ha változást akarsz akkor beszélj

nov. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!