Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjal nem jó-fárad a kezem, vibrátorom nincs. Mit próbálhatnák ki?
Figyelt kérdés
nem is veszek vibrátort. valami házi praktika. Baráom nincs-nem fogadok ajánlatoat..
szóval?
2010. nov. 5. 19:39
1/13 anonim válasza:
uborka ?:D
v mit értesz "házi praktika" alatt..
ha ennyire elfárad a kezed vmi szarul csinálsz
vagy akkor ne hüvelyizz ha önkielégitesz hanem csiklózz -
2/13 anonim válasza:
uborka,banán,fakanál,wc pumpa-kefe,elektromos fogkepe,borosüveg,sörösüveg,pezsgősüveg,sebváltó,porszívócső,seprűnyél,telefon,tvtáviránytó,macska,kutya..hirtelen ennyi jutott eszembe..
De egy férfi jobb lenne Neked,keríts egyet,jobban jársz;):)
3/13 A kérdező kommentje:
a csiklót már unom
házi praktika alatt valami tárgyat...persze nem TV-t:D
nem tuddom, hogy mit csinálok rosszúl. Próbáltam filmekbol igazodni de ott csak megjátszák magukat.
2010. nov. 5. 19:43
4/13 A kérdező kommentje:
ha "kerítek egyet" az olyan is lesz...-_-
2010. nov. 5. 19:43
5/13 anonim válasza:
nem úgy gondoltam h csak szexre keress hékás!!
7/13 A kérdező kommentje:
számítottam a hüly* válaszokra...inkább hagyjuk..
2010. nov. 5. 19:48
8/13 anonim válasza:
Ha férfi nemkell,akkor csak bütyköljed magad házilag :)
9/13 anonim válasza:
na..most szép..válaszoltam erre még azt mondod h hülyeség-.-..hát mi mást tudsz csinálni?főleg vibri nélkül hmm?ráadásul úgy h Neked sincs más ötleted...mindegy,ezek után leszarom,ez nem az én problémám hanem a Tied!..hja nyugodtan lepontozhat;)
10/13 anonim válasza:
Fogod a tust, legerősebb vízsugárra állítod és csiklózol!Nem tudom, újságban olvastam!Próbáld ki!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!