Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez alapján nem tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Meglátta, hogy a liftre várok, így inkább felment a lépcsőn. Egyébként lifttel jár. Nem akart velem kettesben maradni?
nov. 21. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Vagy csak felos.
nov. 21. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Láthatóan kerül. Nyilvánvaló hogy nem tetszel neki. Máskülönben kapott volna az alkalmon és ment volna veled a liftel csak hogy kettesben legyen veled. De nem, inkább elmenekült gyalog. Ez gáz, főleg hogy levágta már rólad, hogy neked bejön.
nov. 21. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért van ez. Régebben volt olyan amikor ő állított félre hogy beszélgessünk, és akkor szerintem zavarban voltunk mindketten.

Már akkor is sejthette, hogy tetszik nekem akkor mégsem került.

nov. 21. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, ő pasi
nov. 21. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak sietett és látta, a liftre várni kell, így inkább lepcson ment?

Ha nem, akkor nem arról van szó, hogy nem tetszel neki, hanem hogy nem kedvel.

nov. 21. 21:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem sietett.
nov. 21. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Zavarban is lehetett. Olyan kellemetlen másokkal liftezni,én sem szeretek. Legfelul lakom,de ha látom,hogy valaki más vár már a lifttel,inkább elindulok a lépcsőn 😅
nov. 21. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Legközelebb te menj oda, ha ő vár a liftre. Tuti gátlásos a pasas, de ha megtöröd a jeget, csodát találsz alatta. ;)
nov. 21. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Ne vedd magadra, lehet épp olyan napja volt. Lépj túl ezen a helyzeten, nem érdemes belelátno semmit.

Viszont ha ennyire vonzónak tartod, meg így érdekel, akkor lehet kellene véletlen összefutás még, hátha

nov. 21. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!