Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szivatni akar tovabbra is? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szivatni akar tovabbra is? L

Figyelt kérdés

Hozzam vagta mergesen, hogy nem akar kapcsolatot o senkivel, ha meg nem akarok vele szexelni akkor meg beken lehet hagyni ot.

Azota nem beszelek vele (egy honapja), de folyton probal visszakuncsorogni hogy foglalkozzak vele.

Mit akarhat?

nov. 21. 16:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De akkor ezek utan, hogy biznek meg benne, ha ilyet mond?😅
nov. 21. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Bízhatsz abban, amit mondott, igazából nem akar kapcsolatot, csak szexet.

És mérgesen mondta? Hát legyen mérges egyedül. Nem tartozol neki semmivel, nem is tisztel.

Miért foglalkozol még vele?

Alárendelt lennél, aki csak azt leshetné, hogy hogyan feleljen meg neki, mert különban mérges lesz.

Kell ez neked?

Nehogy már.

nov. 21. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mit akarhat?"

Megdugni.

nov. 21. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért szívatna? Elmondta, hogy csak szexet akar. Akkor szívatna, ha kapcsolatot kamuzott volna egy kis szexért. Nő vagyok és teljesen egyértelmű, hogy miért keres még mindig. Puhítani akar, hogy benne legyél a szexben, ami végülis sikerült, mert levehető, hogy érdekel téged ez a srác. Helyedben letiltanám.
nov. 21. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le! Volt, hogy én is azt hittem hogy kedvel stb jól elvagyunk. Aztán egyszer csak mondta, hogy mi lenne ha szex is lenne…mondtam, hogy én várnék még. Aztán eldurvult a helyzet. Őrjöngött, úgy beszélt velem mint a kutyával, meg hogy én nem vagyok az a jó nő hogy kapcsolatot akarjon tőlem…de dugni jó leszek, nos mit szólok? Rendesen megijedtem a viselkedésén. Nos hogy mit szóltam? Pofán vágtam és leöntöttem az üdítőmmel amiért sértegetett és undorító módon beszélt.
nov. 22. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!