Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a fenét esznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fenét esznek rajtam a srácok? Oo

Figyelt kérdés

Először is leírnám,azt,hogy nem dicsekedni,nyávogni,hisztizni és az agyamat játszani jöttem ide.Csupán csak magamat ismerve csodálkozok ezen a dolgon.Azt nem értem,hogy mi tetszik bennem a pasiknak.Nem vagyok a suli legszebb csaja,nem vagy nagy partyp*csa sem,(ma este is itthon vagyok)de azért szoktam járni szórakozni,nem öltözködök úgy,hogy mindenem ki legyen,nem vagyok "celeb" se,nincs 60000 ismerősöm a különböző közösségi portálokon,mégis kapásból van most 5 srác aki kapcsolatot szeretne velem,így is,hogy van barátom.Szépnek tartanak,kedveskednek,aranyosak velem és hasonlók.Én nem tartom magam annyira szépnek,de bányarémnek sem.Ismerek nálam sokkal szebb lányokat is.Szerintem fontos az első benyomás és miután megismerek egy srácot és beszélgetek vele,legtöbbször többet szeretne.Lehet,hogy kicsit zavaros a dolog,de azért remélem érthető.

A megvető,idióta válaszokra nagyon nem vagyok kíváncsi!Köszönöm!

(Csak egy lány)

2010. nov. 5. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sztem pont azért, mert nem vagy egy bombázó . attól a fiuk tartanak , és ált. meg se merik szólítani,mert "tudják" h nincs esélyük.

Te viszont ha hihetünk neked , szép vagy de nem "ijesztően" szép, viszont nagyon kedves és jófej ami tetszik a srácoknak és mivel nem vagy bombázó úgy gondolják hogy akár még lehet is esélyük ezért próbálkoznak.

Onnan gondolom mert van egy ilyen bnőm.Rá is illik amit leírtál magadról.Nem egy hüdeszép, csak átlagostól kicsit jobb, de viszont nagyon közvetlen és jófej ezért kell a pasiknak.

másik barátnőm viszont nagyon szép, jó alakja van és tapadós menő ruhákat hord .Ő is kedves , és aranyos.Az utcán mindenki megbámulja (mármint elég sokan) de közel sincs annyi "udvarlója" mint a kevésbé szépnek .:)

remélem segitettem.

ja és nem sértésnek szántam , remélem nem veszed annak :)

2010. nov. 5. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
csak nehogy elbánj valami pasival, mert utána gyűlölni fog a világ. szerintem tökre rendben van, hgogy aranyos, szép csaj vagy, és nem k*va. örülj neki:) és próbálj meg mindig ilyen maradni:)
2010. nov. 5. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a második 17:25-ös, és a 17:52-es által leírt okok lehetnek.
2010. nov. 5. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Jajj, te szegény, micsoda probléma!!Míg más azért eszi a kefét, hogy észrevegyék, addig te ezt nevezed problémának?!

Mondjuk ha olyan bunkó fehércigány (Magyar származású, de agyilag cigány) pasik legyeskednek körülötted, akkor meg tuodm érteni, de inkább legyen ez a gondod, mintsem h. ne vegyen észre senki.

18/

2010. nov. 5. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
18/F*
2010. nov. 5. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Jé, ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Tök egy cipőben járunk :)
2010. nov. 5. 19:44
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettetek amúgy.Azt hiszem változtatni fogok néhány dolgon.

Utolsó:Örülök,hogy nem vagyok egyedül.Én tudom mit kell tennem most már :'D Ha van kedved,beszélhetnénk. :)

2010. nov. 5. 20:08
 18/18 LeinaBxtchh ***** válasza:

szebb vagy mint amilyennek gondolod magad.

Leina

2010. nov. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!