Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet ennek a kiehezettségnek?
Ha egy 40 éves férfi aki kiegyensúlyozott életet él, orvosként dolgozik és házas egy magáhozvaló nővel, már elég rég, miért van az, hogy kiehezett szexualisan mégis, pl fiatal csajokat látva, olyan 20 év körülieket, esetleg azért mert idővel a házasság ellaposodik, a megszokás miatt? Tényleg igaz az, hogy a megszokás miatt megkopnak a dolgok, vagy mert egy fiatal szép lány mindig izgató?
Azért kérdem, mert azt láttam egy társaságban, hogy a lányom nagyon bejön ennek az embernek, persze a lányom nem veszi észre és nem érdekli, a lányom még szinte gyerek és a saját korosztálya érdekli, éltanuló, tényleg nagyon szép lány, én láttam hogy reszket a pasi érte, előttem beszélgettek a lányom egy problémájáról, es persze a pasi sosem fog lépni, meg ez így helyes h semmi ne legyen belőle, engem csak az érdekel, amit kerdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!