Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik fogamzásgátlót ajánlját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátlót ajánljátok és melyikeket egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Most kellett volna megjönnie pár napja a menzeszemnek, lehetetlen hogy terhes lennék , mert védekeztünk óvszerrel.Csak stresszelek mert vizsga előtt állok, már előjöttek a pms tünetek.Na szóval elmegyek majd a nőgyógyászhoz mert jobbnak látom ha fogamzásgátlót szedek mert akkor nem parázok feleslegesen.Hallottam hogy vannak veszélyesebb fogamzásgátlók.Valami nem túl drágát szeretnék mert szűkek az anyagi kereteim.

L18

2010. nov. 5. 16:47
 1/2 Blue* válasza:
Én szedtem Lindynette 20-at. Az 3 havi adagja volt 6 ezer Ft körül. szóval ha úgy nézed,nem drága. Ennél van még olcsóbb gyógyszer is valamivel,annak a nevét nem tudom. Az ,hogy neked milyet ír fel az orvos, az majd a vérvizsgálat után kiderül,mer bizony azt is csinálnak előtte. Elvileg minél kisebb a hormontartalom,annál kevésbé veszélyes. Ez embere válogatja ,ki hogy reagál a hormonokra.
2010. nov. 5. 16:56
 2/2 anonim válasza:

szia !

én anno a milligestet szedtem és semmi panaszom nem volt vele kb 6-7 ezer 3 havi tabi szerintem az nem sok!

de mindenképpen ugyis az orvosod dönti el hogy mit szedj esetleg mond neki hogy olcsóbb gyógyszert szeretnél választani!

De amugy fogi gátló mellett sem 100% hogy nem lehetsz terhes,mi akkor is ügyeltünk valamennyire!

2010. nov. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!