Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál otthon meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál otthon meztelenül napozni, és ha igen akkor hol tudsz?

Figyelt kérdés
Tudom ez igazából nyári kérdés, de én egész nyáron ha tehettem az erkélyünkön vagy panel ház tetején sütetem magam meztelenül, ebben a hidegben legalább beszéljünk a kellemes nyári emlékekről.

2010. nov. 5. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Balatonon a 3 éves húgom szokott meztelenül napozni :D Neki még mindegy... Ha sok magyart akarsz 3 év felett monokinizve látni, akkor menj ki Horvátba ott sokan vannak és nem szégyenlősek... És vannak erre külön kijelölt területek! De előre szólok, ha feláll, aminek nem kéne, azt nem veszik jó néven...
2010. nov. 9. 17:24
 12/13 anonim válasza:
én tanyán lakok nincsenek szomszédok az út is távol van egy nem láthatak be
2012. nov. 4. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen szoktam. Az udvaron nyugodtan járkálok meztelen, nem zavar ha esetleg meglátnak.
2013. máj. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!