Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha a nők csak a nekik tetsző férfiakkal szexelnének, akkor már kihalt volna az emberiség?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam ezt egy kommentben, hogy a férfiak jelentős része azért gondolja túl a nőkkel való ismerkedést, mert egyszerűen nem számít vonzónak és nem tudja felkelteni az érdeklődésük. Meg hogy, ha csak azon férfiak élnének szexuális életet, akik tetszenek a nőknek, akkor kihalt volna az emberiség.

Mondjuk ez lehet sarkos, de van benne valami, mert sok férfinak tényleg alig van lehetősége szexelni és pusztán a külseje, viselkedése alapján elbukna, de ha kompenzál pénzzel vagy ilyen státus dolgokkal, akkor már lesz esélye. Az is tény, hogy régen a vallások is előírták, hogy menstruációs időszaktól eltekintve a nőknek kötelező szexelni a férjükkel, ha annak kedve van, nem tagadhatják meg tőle. Gondolom ez sem véletlenül volt kitalálva, hanem hogy legyen gyerek.

nov. 15. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Az emberiség 80 százaléka átlagos

Az átlag nem vonzó

Illetve az átlagban is több az átlagon aluli.

NYILVÁN minden férfi és minden nő a tipikus sláger szépségű férfit és nőt azaz margot robbie és Henry cavill külsejű part szeretne ha lenne rá lehetősége, nekem ne mondja senki hogy nem, mert nincs így.

Innentől kezdve az emberiség minimum 80 százaléka olyan párral van aki helyett egy sokkal jobbal lenne ha lenne rá lehetősége.

nov. 15. 15:41
 12/21 anonim ***** válasza:
16%

Itt Magyarországon igaz szerintem, pláne akkor, amikor csak 40 feletti férfi jut egy nőnek.

Na azok aztán senkinek sem tetszenek.

N

nov. 15. 16:30
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
12# miért gondolod hogy attól hogy oda írod hogy N!! Elhiszi bárki, hogy ezek egy nő gondolatai?😅
nov. 15. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
Nő vagyok, mi olyan hihetetlen ebben?
nov. 15. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Kb minden🤣annyi full nem vágjatok hogy működik egy női gondolkodas hogy egyértelműen le lehet vágni
nov. 15. 18:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát pedig nő vagyok..

De biztos nem tudom hogy működik a női gondolkodás, így 40 felett :D

nov. 15. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:
4. Baromság. 50 éve is már a nők is dönthettek. A nagyszüleim szerelemből házasodtak, pedig az egyik mamám ezért össze is veszett a szüleivel, mert nem tartották megfelelőnek a nagyapámat hozzá.
nov. 16. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
4 #vagyok Attól függ hol éltél. Városban már többségben volt, de sok helyen még beleszóltak a szülők kényszerrel, érzelmi manipulációval. De legyen igazad, akkor menjünk vissza 80 100 évet. Akkor elenyésző volt a szerelemből és nem társadalmi nyomásra férjhez ment lányok aránya, evolúciós szempontból pedig ez az időtáv egy szempillantás.
nov. 16. 10:26
 19/21 anonim ***** válasza:
#17 50 éve nagyrészt már szerelemből házasodtak, a váláson viszont még hatalmas stigma volt. Megházasodtál a rózsaszín ködben, aztán leélhetted az életedet egy fedél alatt egy alkoholista disznóval.
nov. 16. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
#10 Ez alatt a kérdés alatt nem, amúgy meg mondjad, kit érdekel...😅
nov. 16. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!