Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a vékonyabb hagnszínnel rendelkező halk szavú lányokról?
Volt olyan aki azt mondta aranyos és semmi baj nincs vele, viszont olyan is akinek nagyon taszító volt.
Most kifejezetten nem szívem ügye a kérdés, hiszen sokkal komolyabb dolgok is vannak a világunkban...Tehát gondoltam nem árt ha kielégítem egyszerű kis kiváncsiságom. Köszönöm előre is a válaszotokat <3
A világon semmit.
Azonban aki azt gondolja, hogy ennyiből bármilyen következtetést le lehet vonni, na arról meg van a véleményem.
Mármint olyanról aki valakinek szimplán a hangjáról von le következtetést? Vagy rám gondolsz hogy mennyire buta dolog egy ilyen kérdést feltenni úgy hogy itt hallani kellene hiszen anélkül nem igazán lehet következtetni.
Ha mégis így lenne én nem konkrétan a saját hangomról kértem véleményt. Hiszen az így elég fura lenne finoman szólva.
Hanem konkrétan a vékony hagszinről.
Ez azok közé a tulajdonságok közé tartoznak ami a legkevésbé sem érdekel.
Semmit nem befolyásol a hangja..
Ha valaki emiatt elutasít az csak egy rossz kifogás más problémára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!