Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne a párodtól?
Figyelt kérdés
Esténként általában én tvzek ő pedig hobbizik. Nem nagyon beszélünk közbe, mert sokszor számol közbe, de ha pár szót szólnék simán azt mondaná hogy most nem tudok beszélni veled mert számolok.
Így újra egymás mellett ülünk csak.
nov. 13. 14:31
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez rendben van. Majd ha végez jön és beszélünk
2/13 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy ilyenkor a saját dolgába van belemerülve, akkor nem szólnék hozzá pár szót, csak azért, hogy ne legyen csend. Foglald el magad ilyenkor te is valamivel, ahelyett, hogy a tv előtt unatkozol.
4/13 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel baj. Nekem is párom sokszor van elfoglalva a hobbijával, de hozzá lehet szólni. Inkább én (a lány) szoktam néha olyan hangulatban lenni hogy ne szóljon hozzám. Ilyenkor ezt jelzem. Szerintem nincs ezzel baj.
5/13 anonim válasza:
Párom akkor hobbizik általában ha én nem érek rá neki.
Olyan még nem volt nekem senkivel higy ott lesek állok végre van időm a paromra is aztán ő meg "sehol".
6/13 anonim válasza:
Így élünk mi is, tiszteletben tartva az én időt. Nincs gond ezzel.
7/13 A kérdező kommentje:
Persze nem gond ez hogy jelzi. Csak az a baj hogy nálunk minden este ez vsn
nov. 13. 16:53
8/13 anonim válasza:
Azért ha nincs közös idő, mert mindenki a saját dolgával foglalkozik, akkor ott hol van a párkapcsolat? Így kb lakótársak, ha minden este mást csinálnak, egymástól függetlenül. Nyilván az, ha egy héten pár este így telik, az normális, nincs vele gond, de ha sosincs másképp, nincsenek közös programok, nem tudja a hobbizó fél félretenni a számolását, hogy a párjával foglalkozzon, akkor mégis minek vannak együtt? Ennek így nem sok értelme van, már bocs. Nekem is rosszul esne.
9/13 anonim válasza:
Azzal nem lenne bajom, ha olyan hobbija van, amire koncentrálni kell és olyankor nem tud beszélni se velem. De ha rendszeresen ez van és hosszú időre, az már a kapcsolat rovására mehet. Ha emiatt nincs elég időtök egymásra és többnyire csak csendben elvagytok egymás mellett, az probléma és ez engem is zavarna.
10/13 anonim válasza:
Dehogy számol, csak nem akarja, hogy megint szövegelj. Érdekes, a tévére tud figyelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!