Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó az, ha valaki elégedett az életben és elfogadja
azt amije van, nem az a törtető típus?
tegnapelőtt 16:29
tegnapelőtt 16:41
Ha elfogadja önmagát és elégedett akkor az lehet vonzó. Attól, hogy valaki törtető nem jelenti azt automatikusan, hogy kiegyensúlyozott.
tegnapelőtt 16:47
A törtetés nem azonos a törekvéssel. Az előbbi mások kárára, az utóbbi saját és környezetünk épülésére szolgál. Az előbbi taszít, az utóbbit elismerem. Ha elfogadom, ami van, az lehet elégedettség és lustaság is. Ezt önmagában nem lehet megítélni.
tegnapelőtt 17:00
Nekem nem szimpatikus a nagyon törtető, hustle culture, "link a bióban crypto bro" életvitel és személyiség, de azért nem mindegy, mivel elégszik meg az illető. Aki pl. megelégszik egy dohos, koszos lakással, amiben 8admagával nyomorog, alkesz munkatársakkal való alkalmi segédmunkákkal, 8 általánossal, Való Világ meg focinézegetéssel és Kőbányai sörrel, azzal nem fogunk egymáshoz passzolni kb. semmilyen téren sem.
tegnapelőtt 17:02
5 szerintem amit írtál az már hajléktalanságra utal,valószínűleg nem csak rájuk vonatkozik a nem passzol hozzám szavakat,azért bőven kell legyen oénz hogy megkehessen ütni nælad a szintet,nem csak tőzsde meg hajléktalan lét van
tegnapelőtt 17:10
6: pont, hogy nem kell. Volt már együttélős, komoly kapcsolatom minimálbéressel, és nem a pénz miatt lett vége a dolognak. De legalább amivel megelégedett az illető, az a szint az én szintemhez is passzolt. Nem elégedett meg a számomra tényleg posvány fossal és legalább az elméjére igényes volt, illetve azért arra volt igénye is és spórolt rá, hogy el tudjunk menni évi 1x mondjuk nyaralni külföldre vagy a Balatonra.
tegnapelőtt 17:14
Jó,tudom,csóró embereknek is van nője,az az 5 szátalék akiknek meg nincs,megérdemlik,nagyon gonosz,bolond semmire való emberek,értem
tegnapelőtt 17:16
Általában nem az. Főleg, ha egy olyan közegben van, ahol inkább a törtetés, a "létrázás" a menő, ott alapból vesztes a pozíciója.
Egy normálisabb lelkületű közegben még van esélye, hogy nem szedik szét, de a mai magyar társadalomban összesítve egy kimondatlan versenyszellem van, ami keveredik a másik lenézésével.
tegnapelőtt 17:51
Én harcolok a megélhetessel karrierrel alberlettel jövővel hogy hogyan lesz saját lakásom valaha is, és kozben ismerkedek is es amikor jönnek ezek hogy egyeseknek komolyan a legnagyobb kérdéseik naponta hogy vajon melyik filmet nézte meg este meg minden napja ugyanaz, engem a sírba visznek.
Bakker belegondolom hogy en excelekben számolok függvényezem a csekkeket aztan mozgatok mindent hogy ebbol is penz lesz talán abbol is jövő pályázok mindengiva álmodok egy kocsirol, a másik meg nyomná a képembe hogy de filmezzünk vagy nézzuk a csillagokat meg órákat kéne hallgatnom őt a semmiről beszélni, pl napi poénokról, én ezt komolyan nem birnám elviselni.
tegnapelőtt 18:18
Kapcsolódó kérdések: