Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne felszednem ezt a lányt?
Nagyon szerelmes vagyok belé, de iskolában aztmondta hogy nem jövök be neki, bekövettem instán letiltott. Ilyenkor mit tegyek? Nekem nagyon kell az a lány.
21/F
Mondom a lépéseket.
Legyen remek tanulmányi eredményed, tanulj tovább, legyen megbecsüld szakmád, amiben ki tudsz tűnni országos és akár nemzetközi szinten.
Gyúrd ki magad, csiszold a modorod és öltözz elegánsan naponta, mintha állásinterjúra mennél! Olvass sokat, tàjékozódj a világ dolgait illetően!
Vegyél olyan cipőt, ami 2-3 centit emel rajtad legalább!
Hozd rendbe a fogaid, frizuràd és válassz olyan illatot, ami népszerű a parfümériákban! Néha intézd úgy, hogy egy helyen legyetek, de ne szólítsd meg. Ritkán legyél ilyenkor egyedül, mindig legyen veled vállalható társaság, lehetőleg nála csinibb lány, vagy nálad jobban öltözött, de kevésbé vonzó arcú férfi. Ne nézz rá ezeken az alkalmakon, max egyszer, de sose szólítsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!