Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés
A fodrászomról van szó...kedves velem, nevet a vicceimen...amikor leszólom magam ellenkezik hogy ez nem így van...jól érzem magam a társaságában, jobb kedvre derít, mindig feltöltődve jövök el tőle.
nov. 6. 10:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
74%

Van párja?

Ha nincs akkor hivd el valahova akar kavezni, enni

Hany evesek vagytok?

nov. 6. 10:58
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Hogyan van a nemek elosztása?
nov. 6. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Jó esélyed van rá, de azért nagyon ne éld bele magad! Te vendég vagy, aki pénzt visz neki. És ezért (is) lehet kedves veled. De lehetséges, hogy valóvan bejössz neki.
nov. 6. 11:01
 4/13 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Van párja.

2. válaszolónak: N - N

3. válaszolónak: Ajándékkártyám van hozzá.

nov. 6. 11:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Én hetero vagyok, ő nem tudom
nov. 6. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Hogyan lehetsz heteró ha nő érdekel miközben te is nő vagy? Biszexuális vagy (leszbikus?).
nov. 6. 11:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Eddig azt gondoltam hogy hetero de ezek szerint bi vagyok.
nov. 6. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Na örülök neki, hogy rájöttél. Ha van párja akkor pedig hagyd békén.
nov. 6. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Jesus, van párja. Több mint valószínű hogy heteró, ebbe csak te látsz bele. Már barátságos se lehet az ember 😂
nov. 6. 11:52
 10/13 A kérdező kommentje:
8-as válaszolónak: Nem akartam kikezdeni vele
nov. 6. 12:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!