Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lenne számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne számotokra rossz pont párkeresésnél, ha a párotok olyan tevékenységet végez hobbi gyanánt, ami titeket egy kicsit taszít?

Figyelt kérdés

Nem illegális dolgokra gondolok.

Esetemben ez a vadászat. Induló párkapcsolatban vagyok és a párom vadász.

Tisztában vagyok vele, hogy a vadászat nem az öldöklésről szól, a barátom sokat mesélt róla, az egész rendszeréről. Meg eddig is tudtam, hogy annál több dolog teszi össze.

A végén mégis meghal az állat. Azt is tudom, hogy olykor szükséges, és nem mindegy mit lőnek ki, csak maga a tény frusztrál, hogy pont ő végez vele.

Ez valószínűleg onnan ered, hogy én egy tyúk torkát sem lennék képes elcsapni. Holott ez álszent dolog, mert fogyasztók húst.

Akart már magával vinni vadászatra, de én megmondtam neki, hogy azt nem akarom látni, amikor fegyvert fog egy állatra. Ha csak kimegyünk az erdőre, az oké.

A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy hasonló helyzetben hogyan viszonyultok/viszonyulnátok egy ilyenhez. Puszta kíváncsiság, nincs tervben emiatt a szakítás és hasonlók, nem is tenném.

nov. 6. 09:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a problémád, vagy 20 soorn keresztül mentegeted, hogy jajjj, nem olyan. Nem nekünk kell mentegetned. Neked tetszi az ürge, de van egy számodra megvetendő hobbija, amire nyilván sok ideje megy el, és ebbe téged nem fog tudni sehogyan se bevonni. Ez a bajod, nem? Fogd fel úgy, hogy neked meg addig a szépítkezés a hobbit, amibe te is a barátnődet tudod bevonni , nem a pasidat...minden párnál van ilyen. Attól még lehet közös időtöltötésetek is, ha mindketten tudtok és akakrtok is időt szakítani arra is. Ha nem, akkor lesz gond.
nov. 7. 05:36
 22/23 A kérdező kommentje:
De, igazad van.
nov. 7. 10:59
 23/23 anonim ***** válasza:
A predátor is elejti a zsákmányt.
nov. 10. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!