Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodok folyton ugyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok folyton ugyan azzal az emberrel ?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy éve kb kezdeményezett felém ez az illető de aztán egy bizonyos dolog miatt már nem beszéltünk Mostanába egyfolytában vele álmodok és akárhányszor rá nézek az órára angyal számokat látok kb 1 éve nem láttam viszont eggyik nap igen ez lehetséges valamitől ?
nov. 5. 11:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%

10.

És neked azóta jön be, hogy van kapcsolata (ez nem fest túl jó képet rólad), vagy már amikor nálad nyomult akkor is volt valakije? (Na ez meg róla állít ki fényes bizonyítványt)

nov. 5. 13:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem nem azóta jön be 😅2 éve már és nem olyan régen lett kapcsolata nagyon bonyolult dolog hogy miért nem lehettünk végül együtt
nov. 5. 13:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És ez nem kölcsönös szerinted? Mármint nem lehet hogy ő is így érez, csak te nem nyitottál felé ezért keresett valaki mást?
nov. 5. 13:41
 14/24 A kérdező kommentje:
Akárhányszor megláttuk egymást csillogó szemekkel nézett és amikor kérdeztem tőle hogy mit szeret bennem nem külsőségeket mondott hanem mindig a belsőt meg mindig figyelmes volt(pl ha új ruhám volt azt is észre vette vagy ha másik parfümmel voltam befújva azt is) voltak már hosszú kapcsolataim is de ő tényleg őszinte érzéseket váltott ki belőlem lehet ezért nem tudom elfelejteni
nov. 5. 13:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha minden ilyen szép volt, miért nem lehettetek együtt?
nov. 5. 14:24
 16/24 A kérdező kommentje:
Azért mert az eggyik barátjának az exe voltam
nov. 5. 14:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Akkor már 1 éve nem voltunk együtt és végül ez lett belőle
nov. 5. 14:47
 18/24 anonim ***** válasza:
És szerinted ilyen még nem volt a történelemben? Nem ő csapott volna le a barátja kezéről, ha már rég külön voltatok, semmi kivetnivaló nem lett volna ebben.
nov. 5. 15:04
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem akar ő téged és igazán sose akart. A barát csak jó kifogás volt. Most meg barátnője van akit lehet baromira szeret. Mégis mit akarsz? Hogy megcsalja veled és elhagyja, majd téged csaljon meg? Lépj túl rajta, ne az angyal számokkal bolondítsd magad. Így is eléggé lökött vagy.
nov. 5. 15:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Elnézést ? Elég lökött vagyok? 😂ember ezt mégis miből szürted le ? Ezért undorítóak a magyar emberek mert ilyenek mint amilyen te vagy 😙😂😂senki nem akarja hogy megcsalja a barátnőjét éppen ezért nem beszélek vele 😂
nov. 5. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!