Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm szerelmeskedés közben el szólta magát hogy... ez nagyon rosszat jelent?
Figyelt kérdés
ha a barátnőm szerelmeskedés közben el szólta magát (bárcsak nagyobb lennél) ez nagyon rosszat jelent? egy éve vagyunk együtt de ilyet még nem hallottam barátnőmtől és nem is reagáltam rá mint ha nem is hallottam volna meg! ez lovaglás közben csúszott ki a szájánnov. 1. 19:18
11/13 anonim válasza:
A férfiak legalább felének kicsi vagy. Igen az elméleti átlag (14-15) is kicsi. A legtöbb nőnek be kell érni kis mérettel. Nem jutt minden nőnek nagyfarkú pasi, hiába a nagy az igazi. Pont ezért egyre népszerűbb a cuckold kapcsolat is, illetve ilyen sok a megcsalás.
12/13 A kérdező kommentje:
11/ mindig tudtam hogy kicsi a méretem de azt hittem hogy barátnőmet nem zavarja mert egy év alatt soha nem adta jelét, ezért így most rosszul esett
nov. 4. 19:18
13/13 anonim válasza:
legközelebb majd te mond neki mikor 2 mp-nyire van az orgazmustól hogy " bár nagyobb lenne a melled" garantált a bosszú 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!