Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esne ez a reakció?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ez a reakció?

Figyelt kérdés

Szeretem tartani magam a megbeszélt időponthoz még akkor is ha nem történne baj ha késnénk kicsit pláne ha családi a találkozó.

De barátnőm, ha az ő dolgai miatt megyunk időre nem késik. Ha az én dolgom miatt akkor meg még a megbeszélt idő előtt ( mondjuk reggeli időpontnál) 20perccel még fekszik és tudja hogy neki idő az elkészülés es látszik hogy elkésunk. Tőlem nem ezt kapja.

Mindig ez van, ezért se szeretem megkérni semmire szinte

Most nem tudtam mással megoldani, mert én nem vezethetek.

nov. 1. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Indulj el nélküle, ha nem képes időben elkészülni egy olyan eseményre, ami neked fontos.

Talán majd utána kicsit magába néz.

N

nov. 1. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pláne ha családi a találkozó...?

B+, hát pont a család, akik előtt nem kell magad megjátszani, és semmi gond nincs, ha a megbeszélt 15.00 helyett 15.30-kor toppansz be. Kivéve, ha esküvő, keresztelő, vagy hasonló esemény van, de az meg nem annyira gyakori.

Azt értem, hogy ha neked van időpontod, akkor ő fuvaroz. De ha neki van időpontja, te minek mész?

Egyáltalán milyen időpontokról van szó?

Az meg, hogy nem vezethetsz, semmire sem kifogás. Menj busszal, vonattal, biciklivel vagy gyalog. Olyan nincs, hogy valahova csak kocsival lehet menni.

nov. 1. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kifogás.
nov. 1. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mert mondjuk az ő szüleinek kell segíteni és mondjuk szombat 8ra beszéltük meg ezért megyek én is.
nov. 1. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ez csak felesleges hiszti, mert egyrészt az ő szülei, tehát pontosan tudja, hogy ki fognak-e akadni, ha késtek. Másrészt meg péntek este van, tehát felesleges itt verni a se99ed a földhöz, hogy holnap reggel hogy fogtok elkésni. Ezen majd hisztikézz holnap délben, mikor megvolt a késés és probléma is volt belőle.

nov. 1. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:
A példát nem konkrétan írtam hogy ez a kerdes kiirasanak oka, hanem hogy miért megyek például vele ha neki van időpontja. ( mivel ő beszélte le, az ő szülei miatt rá vonatkozik de engem is érint)
nov. 2. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor is felesleges hiszti. Nem minden család él karóval a valagában, hogy a reggel 8 az 8.00, pontban, különben a pokol haragja súlyt le rád. Van, akiknél annyit jelent, hogy "valamikor kora reggel". Ha a csajod ennyire nem pontos, akkor valószínűleg az ő családja ilyen.

Egyébként mi van, ha 5 percet késtek? Ordítanak? Nem engednek be? Nem kaptok enni? Vagy milyen következményei lehetnek?

nov. 2. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!