Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy ha az útra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy ha az útra pénzt ad mert lefekszem vele, az olyan mintha kva lennék?

Figyelt kérdés

Barátok vagyunk, szeretem de nem az igazi. Viszont benne lennénk exttákban. Azt kell tudni róla, hogy ő jól keres, én viszont nem, és az utazás nekem drága. Pályamatrica, benzin. Ha fizetné belemennék, de hogy magam ilyesfanta plusz kiadást tervezzek, azt nem.

De így meg olyan érzésem van mintha kb. kva lennék hogy pénzt ad. Talán többet is adna mint csak az útdíj.

Túlreagálom vagy bele se

menjek?

okt. 31. 08:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez nem gáz. Ha neked nincs pénzed, neki meg van, akkor kifizetheti az utad. Nekem volt exem, aki dolgozott,volt fizetése, nekem nem, nekem is ő adott mindig pénzt, hogy el tudjak hozzá utazni. Megbeszéltük, hogy ez így megy, és nem volt gond :)
okt. 31. 08:59
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

Nincs ezzel semmi gond!!!

Te tudod hogy nem vagy kva, más véleménye meg ne érdekeljen!

Érezzétek jól egymást!

okt. 31. 09:05
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha teljesen kozombos lenne szamodra ő szexualisan akkor lenne kva
okt. 31. 09:08
 4/23 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem vagy prosti ne menj bele.
okt. 31. 09:37
 5/23 A kérdező kommentje:
Amúgy érvelnétek is? Aki annyit ír, hogy igen v nem azt el se olvasom.
okt. 31. 09:39
 6/23 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem kicsit túlagyalod. Ha amúgy is barátok vagytok, akkor fogadd el.
okt. 31. 09:46
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem kötelező része a szex a dolognak, hanem csak opció, hogy ha úgy alakul és jól esik hát legyen. Akkor ez így nekem nem lenne gond..de ne legyen elvárás, hanem a fókuszban a baráti kiruccanás legyen, aztán ha épp jól esik, akkor extrákkal.
okt. 31. 09:54
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Az nem opció, hogy ő utazzon hozzád?

Így a kényelmetlen részt nem neked kell vállalni.

Amúgy a logikád alapján... szerintem az "ingyen krva" se jobb kategória...

De szerintem nem érdemes degradálni magad, próbálj valahogy máshogy állni hozá, ha már belemész ilyenkbe.

okt. 31. 09:58
 9/23 anonim ***** válasza:
64%
Akkor menjen ő hozzád. Nem kell ezt túlgondolni. Megmondod neki, hogy kössz, de pénzt nem fogadsz el, ha dugni akar, akkor tessen utazni.
okt. 31. 10:26
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon jó barátod lehet ha neked kell hozzá menni. Látni, hogy ez csak a szexről szól. Mégcsak fel se ajánlotta, hogy legalább a felét az útnak állja. Kérni kellene tőle. Le se szar. Nemhogy prosti vagy a szemében mert az legalább kap pénzt hanem csak egy lyuk vagy. Menj bele nyugodtan, de fogsz te sírni nagyon sokat és a te hibád lesz mert saját magad alacsonyítod le egy himbilimbi miatt.
okt. 31. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!