Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy, hogyha mindig csak zuhanyrózsával maszturbálok akkor nem fogom élvezni a szexet?
Figyelt kérdés
15L2010. nov. 4. 19:47
1/6 anonim válasza:
Nem, nem igaz, a szexet azután is fogod élvezni rendesen, nyugodtan masztizz a zuhanyrózsával! Örömökben gazdag zuhanyzást! :)
5/6 anonim válasza:
A szex nem csak az orgazmus miatt élvezhető ám...
szal szerintem mindenképp élvezni fogod.
De: lehetséges, hogy az orgazmusig eleinte nem, vagy csak nehezen fogsz eljutni, hiszen a zuhanyrózsából jövő víz sokkal jobban ingerli a csiklót, és ha te ehhez vagy hozzászokva akkor egy kisebb inger nem lesz annyira "hatásos".
6/6 anonim válasza:
Hmm..
Olvastam valahol, de már nem tudom hol, zuhanyrózsa-maszti ellenérveket.
Keress rá, mert azt hiszem nem elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!