Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfinak vagy a nőnek kell feladni mindent a másikért?
Figyelt kérdés
A férfi menjen a nő után (költözés, város, munka, lakás) vagy a nő menjen?
A férfinak valóban a tenyerén kellene hordoznia egy nőt? Milyen az amikor egy férfi szerelmes, mit tesz meg a nőért?
A párom nem hajlandó átköltözni abba a városba ahol én élek a munka miatt. Nekem kellene mennem?
okt. 22. 15:24
2/11 anonim válasza:
Ez nem attól függ, ki a nő és ki a férfi.
Aki tud mozdulni család, munka, közlekedés stb szempontok alapján.
4/11 anonim válasza:
Mindkettőnek mindent beleadva - csak akkor teljes a kapcsolat. S igen, a férfinek tenyerén kell hordoznia a párját - ahogy a nő is megtesz mindent az imádott férfiért. Ha ez megborul, valamelyik fél úgy érzi többet tesz bele az már egy kapcsolat halálának az eleje.
5/11 anonim válasza:
Ez nem a nemektől függ, a szituáció minden kapcsolatban egyedi. Ha már a kapcsolat elején tudni lehet, hogy valakinek mozdulni kell is egész más mintha a kapcsolat közben adódik ilyen helyzet. És még egy csomó egyéb körülmény számít.
6/11 anonim válasza:
Ez nem a nemektől függ! Melyik helyen tudnátok jobban élni? Hol van több munkalehetőség? Kinek milyen a lakása? Úgy értem ha komoly és akár gyerek is lehet belőle (később) akkor egy egyszobás az kevés lesz, hol jobb a közlekedés, melyik város biztonságosabb stb stb. Ha valamelyikőtök jól keres meg tudjátok-e oldani hogy kocsival jártok dolgozni ha nincs messze stb stb. Ezeket kezdjétek el rangsorolni. Pro és kontra.
7/11 anonim válasza:
Senkinek nem KELL mennie, de vannak olyan helyzetek, ahol logikusabb lenne, hogy az egyik fél megy a másikhoz, de kényszeríteni akkor sem lehet. Engem pl nem köt sok logikus indok Budapesthez, de észérvekkel fixen nem lehetne rávenni, hogy vidékre költözzek innen. Mondjuk emiatt eleve nem is ismerkedek nem budapestiekkel, hogy megkíméljük egymást az ilyen problémáktól.
8/11 anonim válasza:
Aki előrébb van, ahhoz kézenfekvő menni szerintem. Tehát ha x albizik, dolgozik, ő menjen inkább yhoz, aki a saját házában lakik és szintén dolgozik. Nem életszerű, hogy y eladja a házát és rohan xhez albizni.
9/11 anonim válasza:
Kell?? Rég rossz... az nem kapcsolat, hanem kihasználás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!