Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tobb honap kulon toltott ido...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobb honap kulon toltott ido raebresztheti a ferfit a no hianyara? Radobbenhet h ures nelkule az elete?

Figyelt kérdés

#hiány #Radobben
okt. 20. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha kapcsolatban szarik rád szarni fog rád ugyanúgy szakítás után, vagy távkapcsolatban is!
okt. 20. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel értek egyet.

Aki a jelenléted nem értêkeli, a hiányod sem fogja érdekelni.

okt. 20. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Rádöbben hashtag xDDD
okt. 20. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Vagy becsajozik.
okt. 20. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem foglalkozol vele jogosan mondja, hogy tesz rád.
okt. 20. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Okkal lett vége. Ha eddig nem jelentkezett, akkor ezután sem fog.

Ne várj senkire, mert csak az időd megy el fölöslegesen. Én vártam, úgyhogy pontosan tudom, hogy ez mivel jár. És jobban jártam volna, ha valakivel (ismerőssel, szakemberrel) ezt át tudom beszélni, és el tudja mondani a reális helyzetet, tapasztalatokat.

okt. 20. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet de az emlékezete nem.lesz kitörölbe. Találjona férfi mást, ha nem.volt jó neki az előző.
okt. 20. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem...
okt. 20. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha sok törődést és szeretetet kapott tőled, akkor elképzelhető ezt hiányolni fogja, hogy valaki nem ugrálja körbe. Ilyenkor kell erősnek maradni és rájönni, hogy ez nem szeretet a részéről
okt. 20. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztm van ilyen....de nagyon nagyon ritka.
okt. 20. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!