Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdésről tapasztalat?
Sziasztok!
A párommal 3 hónapja szakítottunk (félreértés miatt), és most elkezdtünk újra beszélgetni. Akinek van személyes tapasztalata, vagy ismerősi körében olyan, akik újrakezdték, és sikeres is volt az újrakezdés, hogy csináltátok/csinálták?
Mi együtt éltünk 3 évig nála.
Én úgy gondolom, hogy ezt újra fel kell építeni az elejétől, hogy randizunk, és majd később költözünk újra össze.(Az elején 3 hónap után döntött úgy, hogy költözzek hozzá.)
"A párommal 3 hónapja szakítottunk (félreértés miatt)"
Milyen félreértés? Megoldódott azóta?
Négy újrakezdésről tudok, ebből három még rosszabb lett,sőt egyiknél majdnem verekedős gyűlölet és válás volt a végeredmény.
Az egy, akik együtt vannak, ott az egyiknek kisebbségi komplexusa van,a másik pedig kötődési problémás.Képtelenek önállóan meglenni és ezért kínlódnak úgy, hogy a havernak állandóan az azelőtti szerelme jár a fejében.
Magam részéről háromszor is akartak visszajönni exek, de soha nem engedek vissza senkit, ha elment.Összeköltözésről aztán végleg szó sem eshet.
Ha olyan dolog miatt volt szakitas, amit meg lehetett volna beszelni, akkor nem kellett volna szakitani.
Nekem eszem agaban nem lenne segget csinalni a szambol es visszamenni vagy visszafogadni valakit, akivel/aki szakitottam/ szakitott velem. Ezek utan nem tudnek bizni benne.
Egyszer volt, hogy visszaengedtem valakit, azota is banom, mert masodszor is ugyanugy lelecelt, csak akkor mar szo nelkul. Ideig oraig mukodik majd, mert ujdonsag lesz megint egyutt lenni, de hamar kiutkoznek majd a problemak.
Btw ki szakit felreertes miatt? Nagyon gyerekes.
Ha meg lehetett volna beszélni, akkor nincs szakítás se.
Mi a garancia arra, hogy most majd megtudjátok beszélni, ha akkor se tudtátok?
Párommal nem lehetett komolyan beszélni, ebből volt a félreértés. Igazából a 3 évben nem veszekedtünk soha, nem is nagyon vitatkoztunk. Nem azért, mert nem mondjuk el, ha valami nem tetszik, hanem mert nem volt rá indok.Konkrétan egy hullámhosszon vagyunk az elejétől kezdve.
Nem megcsalás vagy agresszió történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!