Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két teljesen külön család mégis hogy élhetne együtt?
Figyelt kérdés
Értem itt azt hogy teljesen más neveltetésben részesültünk én és a párom. Az ő családja összetartó, segítenek egymásnak, állandóan érdeklődnek én meg a teljes ellentéte, és néha nem értik meg hogy én nem tudok olyan lenni mint amilyenek őt. Én nem lettem arra nevelve, hogy segítsek másoknak, nálunk is mindenki egyedül csinált mindent, ezekről az érzelmes elköszönésekről nem is beszélve. Lehet, hogy a párom nem zavarja de a családja meg mégis ilyenre akar formálni. És ki is akadnak ha én nem úgy nézek rájuk 'ahogy kellene'..okt. 12. 17:29
1/9 anonim válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy állítsa le őket, vagy te magad. Ha megharagszanak az már nem a te bajod.
2/9 A kérdező kommentje:
csak így elég érdekes mikor ott vagyunk a szüleinél hogy átnéznek rajtam meg szóba se állnak velem, és utána meg én érzem magam kellemetlenül hogy direkt máshova megyek csak ne legyek velük, akkor minek is mentem fel egyáltalán? a saját anyám is engem csesztet hogy miaz hogy kerülöm őket meg nekem kéne nyitnom.. mégis minek ha egy rendes visszaköszönést se kapok?
okt. 12. 17:39
3/9 anonim válasza:
Most nem értem. AKkor összetartó a család, vagy köszönni sem hajlandók a fiuk párjának?
4/9 A kérdező kommentje:
összetartók egymással, de nekem már köszönni se szoktak, azóta hogy volt egy összeszólás nem is jöttem fel de most igen mert így legalább többet vagyok a párommal, ő ezt szerette volna, de csak az ignorálás megy
okt. 12. 18:46
5/9 anonim válasza:
halad a szombat este. Lesz itt hozzászólás dögivel
6/9 anonim válasza:
Én ezt így most nem is értem. Mi is a valós probléma?
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy bajuk van azzal hogy mas vagyok es emiatt bunkoznak. Normalis ember nem fogadja el azt akit a parja valasztott?
okt. 13. 08:44
8/9 anonim válasza:
Óh, én nagyon gyorsan rövidre zárnám ezt a családdal! :-)
9/9 A kérdező kommentje:
En adtam nekik eselyt de mostmar latom hogy tobbe biztos nem talalkozom veluk.. de erdekesmod a baratom novere is igy van az anyosaval szoval max nalunk is igy lesz😅
okt. 14. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!