Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "potya p.na" mindenkinek kell?
Csak azoknak nem, akik válogagnak es nem mennek el minden nővel, pl pr.stikkal se mert ők választanak es nem őket a nők, illetve vannak akik a nőjükkel akarnak csak lenni.
Ezek a ritka 2-3%.
Igen, a férfiak már csak ilyen ösztönlények.*
*írónia vége.
Nyilván a többségnek kellene, de ettől még nem mindenkinek. Nincs ezen mit tovább ragozni.
5
Észt hozzá nem osztott a genetika? Bezzeg azzal nem volt bőkezű.
Ha nincs párom és a potya P. jól néz ki, akkor miért ne ? Nem vagyok álszent, meküldeném én is.
Ha van párom, akkor nehezen élném meg, hogy elutasítom, de meg tenném mert gerinces vagyok. :D
Ezzel szerintem azért sokan vannak így.
#6, de, osztott eszet is, ezért vagyok hűséges és tisztelem az aktuális páromat.
Csak egyszerűen irigylem az asszexuálisokat és akinek kicsi a libídója.
Ja.
Főleg azt szeretik hogy nem kell udvarolni, se egy üdítőt kifizetni, se egy szál virágot megvenni.
Mivel rengeteg a lusta, sóher, irigy pali, így persze hogy nem hagynak ki egy olyan lehetőséget ahol ingyen nunihoz juthatnak mindenféle erőfeszítés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!