Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "potya p.na" mindenkinek kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "potya p.na" mindenkinek kell?

Figyelt kérdés
Ezt nagypapám mesélte, hogy ő is amikor fiatal volt a munkahelyen volt egy nő, aki elég sok emberrel lefeküdt és mikor kiderült akkor így botrány lett belőle, mert bevallotta kikkel volt és több vezető és családos ember is volt köztük. Egyik öreg kolléganő pedig cinikusan megjegyezte, hogy hát igen, "a potya p.na mindenkinek kell". Ez szerintem most is így van, ha lenne egy csaj, akit erőfeszítés nélkül is meg lehet dugni, sokan kapnának az alkalmon.

okt. 5. 08:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem jó általánosítani. Ennél fogva a "mindenkinek" nem állja meg a helyét. Sokan nyilván élnének a lehetőséggel.
okt. 5. 08:25
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Csak azoknak nem, akik válogagnak es nem mennek el minden nővel, pl pr.stikkal se mert ők választanak es nem őket a nők, illetve vannak akik a nőjükkel akarnak csak lenni.

Ezek a ritka 2-3%.

okt. 5. 08:37
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Millióból egynek nem kell, annak is csak azért, mert éppen nem jön be neki.🤷
okt. 5. 08:41
 4/18 Fragments of Fantasy ***** válasza:
68%

Igen, a férfiak már csak ilyen ösztönlények.*

*írónia vége.

Nyilván a többségnek kellene, de ettől még nem mindenkinek. Nincs ezen mit tovább ragozni.

okt. 5. 08:57
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos (?) genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy kívánjuk a másik nemet és a szexet.
okt. 5. 08:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

5

Észt hozzá nem osztott a genetika? Bezzeg azzal nem volt bőkezű.

okt. 5. 09:12
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha nincs párom és a potya P. jól néz ki, akkor miért ne ? Nem vagyok álszent, meküldeném én is.

Ha van párom, akkor nehezen élném meg, hogy elutasítom, de meg tenném mert gerinces vagyok. :D

Ezzel szerintem azért sokan vannak így.

okt. 5. 09:22
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

#6, de, osztott eszet is, ezért vagyok hűséges és tisztelem az aktuális páromat.

Csak egyszerűen irigylem az asszexuálisokat és akinek kicsi a libídója.

okt. 5. 09:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb esetben amikor ilyen potya lett volna baromira nem jött be a csaj, de hát sok az igénytelen férfi meghagytam nekik.
okt. 5. 10:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja.

Főleg azt szeretik hogy nem kell udvarolni, se egy üdítőt kifizetni, se egy szál virágot megvenni.

Mivel rengeteg a lusta, sóher, irigy pali, így persze hogy nem hagynak ki egy olyan lehetőséget ahol ingyen nunihoz juthatnak mindenféle erőfeszítés nélkül.

okt. 5. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!