Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a randipartneretek úri étterem helyett szívesebben menne el enni egy jó gyrost?
Figyelt kérdés
okt. 2. 22:54
2/14 anonim válasza:
Egy sima kávézó is megfelel, vagy bármi ahol lehet beszélgetni. Megismerni, személyes benyomást szerezni mész a másik emberről nem gourmet estét tartani.
3/14 anonim válasza:
Semmi bajom a gyrosszal, de első randin, ha már gyros, akkor ülve, tányéron, mert a pitás verzió folyik, csöpög, lehetetlen kulturáltan megenni.
6/14 anonim válasza:
Támogatnám az ötletet, az egyik kedvenc kajám
7/14 anonim válasza:
Nőt randira, "úri" étterembe soha ne vigyetek! Főleg első randira. Ha átlagjózsi vagy, azt mutatod vele, hogy elbszod a pénzed. Ha vastag vagy, akkor pedig azt, hogy kihasználható vagy.
Egy beülős pizzériában is otthagysz egy 10-est , és jól el lehet beszélgetni, meg jól is laktatok.Amúgy meg első randihoz tökéletes hely egy cukrászda, ha kellemetlen a partner, vagy látod, hogy ebből nem lesz semmi, fél óra után mindenki megy a dolgára.
8/14 anonim válasza:
Malac módon eszem és nem bírom a modorosságot, szóval jöhet 😁
De azért később tessék bepótolni az "úri" éttermet is, had lássam, hogy erre is képes.
9/14 anonim válasza:
Én jobban örülnék sétálni és beszélgetni
10/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne vele gondom, szeretem a gyrost. Annak örülnék, ha hosszú kapcsolat alatt egyszer rá lehetne venni majd egy kellemesebb étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!