Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők sokkal jobban élvezik a szexet mint a férfiak?
" mit tudsz a szexuális kultúrámról? Fejtsd ki kérlek, melyik részével van baj."
Mert az, aki azt reagálja a normálisan kifejtett válaszomra - miszerint a férfiaknak is lehet pont akkora élvezete, és többszörös orgazmusa is - ezt reagálja, amit te, az egyszerűen nem normális, nincs valami ott rendben fejben.
Nem normális, hogy általánosságban valami undorító véglénynek nézed a férfiakat, akik csak agyatlanul beleélveznek minden egyes lyukba, és semmit se kell törődni az élvezetükkel, sőt, még valamilyen szinten alantas is.
Ilyen hozzáállással nem érdemelsz normális férfit.
A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, nem a gyűlöletről, mutogatásról és hisztiről, hogy "van elég orgazmusotok". Mindkét fél élvezete ugyanolyan fontos, és egészséges szexualitású embernek öröm a partnerének az élvezete, bármilyen nemű emberről is van szó.
Arra pedig senki nem kér, hogy valami olyan véglénnyel szexelj, amilyet leírsz.
"A férfilét tragédiája. Nem kap meg mindent, amit akar, nem alázhat meg, nem okozhat fájdalmat, pedig akkorát durrana tőle."
Na ácsi. Sehol sem írtam ilyet, és kva gyorsan kikérem magamnak.
Én nem akarok megalázni, bántani senkit. Sehol még csak utalást sem tettem arra, hogy én arra durrannék hatalmasat, hogy a másik emberi lénynek FÁJ és megalázó, amit csinálok.
Az, hogy személy szerint nekem címezve írsz le ilyet, megint azt mutatja, hogy súlyos mennyiségű kosz van a lelkedben.
Másik téma: Mi a helyzet azzal, amikor a nő élvezi az alárendelt szerepet és a kisebb-nagyobb fájdalmakat?
Vagy ha mondjuk a nő gerjed arra, hogy megalázza a férfit, vagy fájdalmat okoz neki?
Én soha nem tettem nővel olyat, amibe nem egyezett bele, és nem erőltetek más emberre olyat, ami nem tetszik neki.
Ellenben az én határaimat már többször is hágták át nők még régebben, fiatalabb koromban.
Ezzel nem azt mondom nyilván, hogy ez általánosítható.
#15 vagyok
Látom, én élek szarul :-D
Jó megtudni :-)
"Mi a helyzet azzal, amikor a nő élvezi az alárendelt szerepet és a kisebb-nagyobb fájdalmakat?
Vagy ha mondjuk a nő gerjed arra, hogy megalázza a férfit, vagy fájdalmat okoz neki?"
A beleegyezéssel semmi baj.
Engem az csesz fel, hogy amit mondasz, hogy "akit nem érdekel az én orgazmusom", ez rendszerint arról szól, hogy csináld meg azt, amit nem akarsz, megalázónak tartasz, fáj. Na légyszi, csak egyszer, csak kipróbálni, nem is szeretsz?
Elhiszem, hogy te normális vagy, de a többség nem.
Azaz nem, te sem vagy normális, mert lehet a szexben oké vagy, de lebolondozol meg mindenféle mocsoknak hívsz, csak mert nem értesz egyet velem. Ez azért elég nagy red flag.
"A beleegyezéssel semmi baj."
Így van.
És semmi beleegyezés nélküliségről nem volt szó sehol, csak te keverted ide.
"Engem az csesz fel, hogy amit mondasz, hogy "akit nem érdekel az én orgazmusom", ez rendszerint arról szól, hogy csináld meg azt, amit nem akarsz, megalázónak tartasz, fáj. "
Sehol nem írtam ilyet, még csak olyat se, amiből akár haloványan derenghetne valami ilyesmi.
Az bizony nem normális, hogy egyből erre asszociálsz. Az én személyemhez és az én szövegemhez semmi köze nincs, ez belőled ered.
Ha valami trauma váltja ki, akkor igen, nem ártana egy szakember.
Én a hosszú válaszomban azt fejtettem ki, hogy a férfiak is képesek lehetnek többszörös orgazmusra, vagy mondjuk lábremegőset, szédítőset élvezni abban az esetben, ha a partner vevő arra, hogy foglalkozzon vele.
Szó nem volt olyasmiról, hogy én arra gondolnék, hogy ezt megalázással vagy a nőnek való fájdalom okozásával kellene elérni.
Írtam példákat is, pl. edging vagy prosztatamasszázs (utóbbitól tudom, hogy sokan idegenkednek, szóval ezt külön is kezelem), vagy mondjuk a többszörös orgazmusnál kitapasztalni, hogy ha volt egy orgazmus, akkor hogyan lehet tovább izgatni a férfit (ugyanis előfordulhat, hogy érzékeny a makkja), hogy jó érzés legyen és elkezdjen az előző orgazmus után rögtön felépülni egy következő.
Ebben sehol nem volt olyan, hogy a nőnek a férfi undorító vágyait kellene teljesíteni, pláne nem zsarolás útján.
Szerintem erre nem egy normális reakció, és semmilyen ép lélekre nem utal, hogy "van elég orgazmusotok", sem pedig az, hogy leírtad kb. alantas g.ecinek a férfiakat (retorikailag egyértelműen engem is belefoglalva), akik agyatlanul dugdossák minden lyukba, amíg szegény nőnek még egy orgazmus se jött össze.
A "nem érdekel az én orgazmusom" arra vonatkozott, hogy az az általános kultúra a szex körül, hogy a férfi csak durranjon el valahogy a szex végén egy halk, "férfias" nyögés kíséretében, és elégedjen meg vele, és akkor van jó szexpartnernek tartva, ha végig a nőre figyel, végig kontrollban van, az a célja, hogy a nő minél nagyobbat élvezzen, stb., akkor is, ha ez nem kölcsönös, és még felháborító is, ha mondjuk ő is szeretne kényeztetést és nagyobb orgazmust.
"Szerintem erre nem egy normális reakció, és semmilyen ép lélekre nem utal, hogy "van elég orgazmusotok", sem pedig az, hogy leírtad kb. alantas g.ecinek a férfiakat (retorikailag egyértelműen engem is belefoglalva), akik agyatlanul dugdossák minden lyukba, amíg szegény nőnek még egy orgazmus se jött össze."
Lehet, hogy szerinted nem normális a reakció. Sajnálom. De ez van. Ez az igazság. Nem azért mondom, hogy vagdalkozzak. Nem fogod elhinni, de én baromira vágyom egy kapcsolatra egy normális férfival, nem olyannal, aki elhagy, ha nincs anál, vagy akármi, ami az én kis vanília küszöbömet átlépi. Manapság ez lett mindennek a fokmérője. Ki mit vállal be a szexben.
Lehet homokba dugni a fejünket, de ez probléma, és ha nem nevezzük meg, csak hümmögünk, semmi nem fog változni.
Értem, hogy te most magadra vetted ezt és megsértődtél, de nem fogok hazudni csak azért, hogy tudj abban a képzeletben élni, hogy a férfiak többsége olyan, mint te. Nem is értem, miért veszed fel az inget, ha nem a tied.
"Értem, hogy te most magadra vetted ezt és megsértődtél"
Aki itt magára vett dolgokat és teljesen félreértelmezte, amit a másik ír, az te vagy. Kicsit vicces.
Arról van szó itt egyszerűen, hogy utálod a férfiakat úgy ámblok, és egyből jött a hápogás és a hisztéria csak azért, mert írtam egy hozzászólást arról, hogy lehet férfiaknak is nagyobb/többszörös orgazmust okozni.
Amit írtál, az védhetetlen, ezért kellett belemagyarázni, hogy én biztos azt értem a több/nagyobb orgazmus okozás alatt, hogy rá kell erőltetni nőkre számukra undorító, megalázó dolgokat.
"de nem fogok hazudni csak azért, hogy tudj abban a képzeletben élni, hogy a férfiak többsége olyanálnám letagadni, milyen a többség., mint te."
Soha nem éltem abban a képzeletben, hogy a férfiak többsége olyan, mint én. Ilyenről se volt szó.
És nem is igazán értem, miért lenne nekem jó ebben a képzeletben élni.
A valóság az, hogy nekem is a többi férfi veszélyezteti az épségem inkább, mint a nők, szóval magammal bsznék ki, ha próbálnám tagadni, milyen férfiak (is) mászkálnak odakint.
De ez még mindig a többség ugyan, de azért nem egy olyan többség, hogy indokolt legyen a hiszti és a gyűlölködés, tehát nem ilyen mittomén ~90%-os nagyságrend.
"Nem is értem, miért veszed fel az inget, ha nem a tied."
Talán meg az én hozzászólásomra írtad, és belemagyaráztál olyanokat, amiket én nem írtam.
Ha én ilyen mocskos módon nyilatkoznék nőkről, ahogy te a férfiakról, akkor megkapnám, hogy incel vagyok, nőgyűlölő, potenciális veszélyforrás, húzzak pszichiáterhez, stb.
Teszem hozzá jogosan, én nem a nőgyűlölőket akarom védeni, csak azt mondom, hogy semmivel sincs jobban rendben ez a másik oldalról sem.
Nem véletlen, hogy a magadhoz hasonlókat vonzod.
És nem, egyáltalán nem normális, hogy konkrétan engem megszólítva beírsz olyat, hogy az a "férfilét" nehézsége, hogy nem okozhatok megaláztatást és fájdalmat, és én arra durrannék hú de nagyot.
Aztán még jössz, hogy ha nem ingem, miért veszem magamra?
Talán mert konkrétan nekem címezve írtad, azért.
Annyit még azért halkan megjegyzek a végére, hogy te sem reprezentálod a nőket.
A nők szexualitása is változatos, sokan közülük is tudnak élveznek nem túl "vanília" dolgokat is. Sokan kérik is.
A nők többsége nem kap gyomorgörcsöt a gondolattól, hogy férfival szexeljen.
Igen, az anált is vannak, akik szeretik.
Semmibe nem kell belemenni, amibe nem akarsz, és nem kell együtt lenni olyannal, akinek más az ízlése.
Attól, hogy te nem tudsz valakit kielégíteni neki megfelelő minőségben, ő még nem szemét, undorító és nem alantas automatikusan.
Akkor nyilvánvalóan az, ha ráderőltetné és simán jó pofát vágva élvezkedne, miközben te undorodsz és szenvedsz.
Csak világosan látszik, hogy neked nemcsak ezzel van bajod, hanem kompletten a férfiakkal és minden olyan szexualitással, ami a te kis világodtól eltér.
Képes voltál már azon pattogni, hogy kicsit több energia és idő belefektetésével a férfiaknak is lehet nagyobb örömöt okozni, és látványosan undorral beszélsz a férfiak élvezetéről, illetve az azzal kapcsolatos prekoncepcióidról (hogy jajj beleélvez minden lyukba, és nem tud már mit kitalálni, meg hasonlók, meg nehogy véletlenül okozazzanak egy férfiak több/jobb orgazmust, így van pont elég).
Nem akarok ebbe a vitába beszállni csak erre reagálnék.
"felhajtás a férfiak orgazmusa köré is"
Ember, nyisd ki a szemed. Az egész világ erre van berendezkedve. Még a reklámokon, plakátokon is nektek kedveznek. Női testek mindenhol, a férfi vizuális vágyának kielégítése folyik még a csapból is. Nem is kaphatna már nagyobb felhajtást az élvezetetek, minden arról szól. Kezdve fiatal kortól a lányok tudatos kondícionálása arra hogy utálja a saját testét, ha élvezi a szexet akkor egy ringyó és társai. Ha te durrantasz 2p alatt te egy zseni vagy, egy ász megdugtad a csajt, "legyőzted". Ja igen, a szex addig tart míg az ondó
távozik, ezt kár is tagadni. Ha meg még nagyobbat akarsz élvezni apukám, te is mozdulj meg. Egy őszintén élvező nőtől olyan orgazmust kaphatsz amire vágysz. Ha csak a saját fétiseidet akarod kiélni, erőltetni, akkor persze egyre nagyobb lesz az ingerküszöb, egyre unalmasabb lesz a szex, hajkurászhatod te azt a vágyott nagy orgazmust, úgyse kapod meg. Egy olyan nőtől biztos nem akinek te nem adsz viszont élvezetet.
"Az egész világ erre van berendezkedve. Még a reklámokon, plakátokon is nektek kedveznek. Női testek mindenhol, a férfi vizuális vágyának kielégítése folyik még a csapból is."
Kár, hogy ennek semmi köze nincs ahhoz, amit írtam.
Még a téma se stimmel.
"Kezdve fiatal kortól a lányok tudatos kondícionálása arra hogy utálja a saját testét, ha élvezi a szexet akkor egy ringyó és társai."
Már egy jóideje nagyon nem általános ez a fejlett világban.
"Ha te durrantasz 2p alatt te egy zseni vagy, egy ász megdugtad a csajt, "legyőzted". "
Nem, ha 2 perc alatt eldurran egy férfi, akkor egy gyorstüzelő nyomorult és kicikizik.
Teszem hozzá, jogosan, plábe, ha utána nem is szándékozik összehozni még egy menetet, vagy másképpen kielégíteni a nőt.
A szex pedig nem a nő "legyőzése".
"Ha meg még nagyobbat akarsz élvezni apukám, te is mozdulj meg. "
Jó személyeskedés, köszönöm. :)
Megmozdultam én már úgy, ahogy értetek nem igazán hiszem, hogy tette volna bárki is (különben nem menne ez a hiszti).
"Egy őszintén élvező nőtől olyan orgazmust kaphatsz amire vágysz."
Személy szerint én már kaptam bőven.
Egyébként a szex még mindig kölcsönösségen alapul, semmivel nincs több értéke benne a nőnek, és normáliséknál nem élvez prioritást egyik fél élvezete sem, hanem egyformán cél mindkettő.
Az egyoldalúság és a feltételekhez kötés egyik fél részéről sincs rendben.
Szóval ennyi erővel a férfiak meg mondhatnák azt, hogy majd akkor kaphatnak a nők orgazmust és akkor foglalkoznak vele, ha majd őket kielégítik szépen a saját feltételik szerint. De persze ezen menne a hiszti, míg a fordítottja úgy látom, rendben van.
"Ha csak a saját fétiseidet akarod kiélni, erőltetni, akkor persze egyre nagyobb lesz az ingerküszöb, egyre unalmasabb lesz a szex, hajkurászhatod te azt a vágyott nagy orgazmust, úgyse kapod meg. "
Ehhez nekem semmi közöm, nincs ilyen problémám, és sehol nem írtam erről a témáról, ameddig fel nem hozta más.
Ez már az undorító kiforgatás kategória.
Annyit mondtam, hogy a férfiaknak is lehet nagyobb orgazmusa, ha nem várják, hogy maximálisan kielégítő legyen, hogy csak úgy eldurrannak egyszer szex közben, hanem ugyanúgy energiát fektet belé a partnere.
Tudod, az is normális és akár elvárható is, hogy nőt kényeztessenek nyelvvel, ujjal , esetleg hosszabban, masszázst adva, stb.
Ugyanolyan normális elvárás a férfi részéről is, hogy kapjon hasonlókat, és olyan módon kapja, ahogy jól esik neki (és itt nem fétisekre és megaláztatásra gondolok még mindig, és nem is análra vagy az ondó erőltetett lenyeletésére).
"Egy olyan nőtől biztos nem akinek te nem adsz viszont élvezetet."
Mindig alap volt, hogy adok élvezetet, fel se merült olyan, hogy nekem nem kell adnom.
Nagyon rossz embernél kopogtatsz a kis beszólásaiddal.
" Ja igen, a szex addig tart míg az ondó távozik, ezt kár is tagadni"
De igen, pedig tagadom, mivel ez így általánosságban nem igaz.
Ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!